У Кам’янському завершився табір «Молодь Camp»

Міський голова Андрій Білоусов зустрівся з молоддю міста, щоб вручити сертифікати, які засвідчують завершення навчального курсу в таборі «Молодь Camp».

Зареєструватися на участь могли всі охочі віком від 14 до 18 років. Протягом двох тижнів молоді люди проходили розвиваючу програму. Вчилися працювати в команді, спілкувалися з волонтерами міста та дізнавалися більше про цю сферу діяльності, писали власні грантові проєкти, співпрацювали з Товариством Червоного Хреста, Центральною бібліотекою, місцевими юристами та благодійними організаціями. Влаштували табір для молоді Кам’янського представники громадської організації «Молода Бджола», Молодіжна рада міста та управління молоді і спорту.

“Дякую всім, хто приділяє увагу питанням розвитку молоді та залучає її до громадської активності. У нашому місті живе дуже талановита, обізнана та відповідальна молодь, якою ми пишаємося та всіляко підтримуємо. Вірю, що нові знання та навички допоможуть молоді зробити перші успішні кроки на дорослому шляху, принесуть багато користі нашій громаді”, – зазначив мер.

к

у

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *