Ендрю Гарфілд та Флоренс П’ю у романтичній комедії «Час жити» (відео)

На YouTube-каналі американської незалежної кінокомпанії A24 вийшов перший трейлер нового фільму “Час жити”. Це романтична комедія з Флоренс П’ю («Сонцестояння», «Маленькі жінки») та Ендрю Гарфілдом («Нова Людина-павук», «Соціальна мережа») у головних ролях.

В обмежений світовий прокат стрічка вийде 11 жовтня.

За сюжетом Альмут, яка подає надії шеф-кухаря, назавжди змінюється після зустрічі з Тобіасом, який нещодавно пережив розлучення. Вони закохуються, одружуються, створюють сім’ю та будують свій будинок. Але одного разу їхній ідеальний світ руйнується, коли доля дає їм важке випробування.

Фільм охоплює десять років із життя головних героїв — з того часу, як Альмут випадково збиває Тобіаса на машині, до моменту, коли вони розповідають своїй дочці, як вони познайомилися. У результаті картина складається з коротких замальовок різних моментів цього періоду. “Коли вони вступають на шлях, який обмежений за часом, вони вчаться цінувати кожен його момент”, – йдеться у синопсисі.

Фільм зняв ірландський режисер Джон Краулі, який зняв раніше «Бруклін» із Сіршею Ронан, «Хлопчик А» з Ендрю Гарфілдом (і отримав приз Берлінського кінофестивалю), «Щегол» з Енселом Елгортом та інші проекти. Сценарій написав Нік Пейн, який працював над серіалом «Корона» та над романтичною комедією «Останній лист від твого коханого» для Netflix. Продюсуванням проекту займалися компанії StudioCanal та SunnyMarch. В останню входять Леа Кларк, Адам Екланд, Гай Хілі та Бенедикт Камбербетч.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *