За консистенцією він досить щільний, не розвалюється, тому скибочки м’ясного курячого хлібця красиво лягають на хліб із маслом чи сиром. Приготувати такий можна із покупного фаршу, але можна подрібнити м’ясо самостійно. Беріть курячі стегна і відокремте філе від кістки, потім подрібніть в блендері (навіть м’ясорубка не потрібна). У результаті виходить ароматний, ситний білковий перекус. Спробуйте!
Складові
Куряче стегно 800 г, Часниковий порошок 1 ч. л., Цибулевий порошок 1 ч. л., Мускатний горіх 1 дрібка, Паприка 0,5 ч. л., Сіль1 ч. л., Яйце1 шт.
Приготування
1. Підготуйте м’ясо. Із курячих стегон, видаліть кістки та шкірку.
2. Наріжте філе шматочками, додайте сушену цибулю, часник, паприку, перець, мускатний горіх і сіль, добре перемішайте. Подрібніть м’ясо в блендері в кілька заходів. До готового фаршу додайте яйце, перемішайте.
3. Добре відбийте фарш руками прямо в мисці. Потім викладіть у силіконову форму для випічки у вигляді цеглинки.
4. Розігрійте духовку до 220 градусів, відправте туди хлібець на 15 хвилин, потім зменшіть температуру до 150 градусів і випікайте ще 30 хвилин.
5. Дайте хлібцю охолонути в духовці, потім обгорніть у фольгу і відправте в холодильник.
Ось така цілком дієтична страва виходить. Щоб зменшити його жирність, замість філе стегна використовуйте грудку без шкірки.
Літо - ідеальна пора, щоб заготовити на зиму улюблені ягоди. З настанням холодів баночка смачного…
У вівторок, 19 серпня, на трасі Кривий Ріг – Дніпро сталася смертельна аварія. Там зіштовхнулися…
Українську акторку Ольгу Сумську розкритикували через пікантні фото в купальнику. Так, артистка насолоджувалася літнім відпочинком. Звичайно ж,…
Регулярне споживання картоплі фрі, найпопулярнішої страви з картоплі, пов'язане зі значним підвищенням ризику розвитку діабету…
З роками зовнішність змінюється, але деякі знаки Зодіаку, навпаки, розкривають свою справжню привабливість у зрілому…
У середу, 20 серпня, на Запорізькому шосе сталась аварія. В районі перехрестя з вулицею Високовольтною…