За консистенцією він досить щільний, не розвалюється, тому скибочки м’ясного курячого хлібця красиво лягають на хліб із маслом чи сиром. Приготувати такий можна із покупного фаршу, але можна подрібнити м’ясо самостійно. Беріть курячі стегна і відокремте філе від кістки, потім подрібніть в блендері (навіть м’ясорубка не потрібна). У результаті виходить ароматний, ситний білковий перекус. Спробуйте!
Складові
Куряче стегно 800 г, Часниковий порошок 1 ч. л., Цибулевий порошок 1 ч. л., Мускатний горіх 1 дрібка, Паприка 0,5 ч. л., Сіль1 ч. л., Яйце1 шт.
Приготування
1. Підготуйте м’ясо. Із курячих стегон, видаліть кістки та шкірку.
2. Наріжте філе шматочками, додайте сушену цибулю, часник, паприку, перець, мускатний горіх і сіль, добре перемішайте. Подрібніть м’ясо в блендері в кілька заходів. До готового фаршу додайте яйце, перемішайте.
3. Добре відбийте фарш руками прямо в мисці. Потім викладіть у силіконову форму для випічки у вигляді цеглинки.
4. Розігрійте духовку до 220 градусів, відправте туди хлібець на 15 хвилин, потім зменшіть температуру до 150 градусів і випікайте ще 30 хвилин.
5. Дайте хлібцю охолонути в духовці, потім обгорніть у фольгу і відправте в холодильник.
Ось така цілком дієтична страва виходить. Щоб зменшити його жирність, замість філе стегна використовуйте грудку без шкірки.
Поліцейські Дніпропетровщини затримали 44-річну жінку за замах на умисне вбивство. Попередньо відомо, що через особисту…
18 листопада відбулася робоча зустріч Ради з питань ветеранів при Дніпропетровській обласній військовій адміністрації під…
Верховна Рада 19 листопада проголосувала за звільнення Германа Галущенка з посади міністра юстиції, який фігурує…
Спортсменки з Кам'янського увійшли до складу юніорської збірної України з фрістайлу та джазу. Представниці Школи…
У вівторок, 18 листопада, у Кривому Розі на площі Визволення водій на автомобілі Skoda влетів…
Запечена картопля в духовці - це смачна і дуже проста страва. Потрібно підготувати продукти, помістити…