Поліцейські Кам’янського провели для дітей інтерактивний урок

Хлопці та дівчата активно розгадували загадки, грали у тест-гру, слухали цікаві факти про природу і ділились своїми знаннями.  

24 липня ювенальні поліцейські Кам`янського районного управління поліції завітали в гості до вихованців одного з дитячих клубів міста й провели для них пізнавальний захід «Екологічний калейдоскоп».

Правоохоронці розповіли, що природа потребує постійної уваги та турботи, і ми повинні дбати про неї та охороняти її. Аби корисна інформація добре запам`яталася діточкам поліцейські провели урок в ігровій формі. Хлопці та дівчата залюбки приєдналися до цікавих інтерактивних занять, де спробували свої сили в різних завданнях та вікторинах.

Також разом з поліцейськими діточки посіяли у горщики насіння квітів, аби восени їх висадити на природі та прикрасити територію поруч із закладом. Діти пообіцяли правоохоронцям, що надалі вони будуть дбайливо доглядати за рослинами та спостерігати за їх ростом.

«Якщо дітки змалку бачать, що дорослі люблять природу і з повагою до неї відносяться, то й вони будуть те й саме повторювати», – зазначає ювенальна поліцейська Дарина Довгопола.

На згадку про корисне дозвілля поліцейські подарували діткам мотиваційні наліпки. Безліч позитивних емоцій та яскравих вражень отримали малюки від зустрічі з поліцейськими.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *