Вітаю з Днем знань!

День знань, – незабутнє свято родом з дитинства, яке назавжди лишається в серці кожної людини. Хвилюючий та урочистий день, де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВУЗі, але все одно, перший вересневий, без якого неможливе уявити виховання людини. Сьогодні важливе всенародне свято, адже тільки завдяки знанням в сучасному світі відбувається становлення громадянина країни та її подальший розвиток.

День знань по-особливому святковий для першокласників! Сьогодні ви вперше завітали до школи на свято першого дзвінка, за яким починаються шкільні будні! Від тепер для вас розпочалася важлива і відповідальна пора, яка поступово приведе вас у доросле життя. В школі ви зустрінетеся із своїми першими наставниками, отримаєте необхідний багаж знань, який допоможе вам у майбутньому стати освіченими людьми, в цих стінах ви знайдете багато друзів, в ці роки формуються життєві принципи і моральні орієнтири.
Прийміть найтепліші вітання дорогі наші, школярі, студенти, шановні вчителі, викладачі та працівники навчальних закладів! Щирі вітання батькам та рідним всіх учнів! Мине зовсім небагато часу, коли наші діти своєю працею прославлять Україну, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.
Зичу всім здоров`я, великих успіхів, міцної дружби, мирного неба над головою, посмішок та яскравих вражень!
Зі Святом!
Голова кам’янської міської організації ВО «Батьківщина» Олександр Плахотнік

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *