Підприємців Кам’янського закликають обладнати торгові точки пандусами

Відповідно до рішення Кам’янської міської ради від 22.12.2021 №421-14/VIІI «Про затвердження Програми щодо створення безбар’єрного середовища
для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Кам’янської міської територіальної громади на 2022–2029 роки» та з урахуванням наради міського голови щодо безбар’єрного простору на території Кам’янської міської територіальної громади від 18.07.2024 року, повідомляємо.
Інспекторами КП “Благоустрій” розпочато інспекцію по місту щодо наявності обладнання на об’єктах підприємницької діяльності спеціальними пристроями для людей з обмеженими можливостями.
Наголошуємо, що всім об’єктам підприємницької діяльності необхідно провести роботи по переобладнанню вхідних груп, а саме: улаштування зовнішніх пандусів для людей з обмеженими можливостями та встановлення кнопок виклику в місцях, де улаштування пандусів є технічно неможливим.
Наразі головною метою є створення умов, в яких кожен мешканець міста зможе реалізувати власні конституційні права шляхом створення безбар’єрного середовища та надасть можливість людям з обмеженими можливостями брати повноцінну участь у всіх сферах суспільного та культурного життя.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *