Рецепт дня: куряча печінка у клярі

Щоб урізноманітнити щоденне меню смачно та недорого, приготуйте курячу печінку, обсмажену у клярі.

Печінка виходить ніжною всередині, а кляр із часниковим ароматом надасть страві апетитний смак та пікантний смак. Подайте як самостійну страву або з будь-яким гарніром.

 Інгредієнти
  • куряча печінка 500 г
  • яйця курячі 1 шт.
  • борошно пшеничне 4 ст. л.
  • часник 2 зубчики
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • олія

Приготування: 

  1. Курячу печінку промийте, очистіть від прожилок і розріжте на дві половинки. Посоліть і поперчіть.
  2. Для кляру яйця з’єднайте із сіллю, чорним меленим перцем і збийте віничком. Додайте борошно, часник, видавлений через прес, перемішайте до однорідного стану.
  3. Кожен шматочок печінки вмочіть у приготовлений кляр і обсмажте на розпеченій сковороді з олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.

Поради:

  • Кляр має бути досить густим.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *