Щоб урізноманітнити щоденне меню смачно та недорого, приготуйте курячу печінку, обсмажену у клярі.
Печінка виходить ніжною всередині, а кляр із часниковим ароматом надасть страві апетитний смак та пікантний смак. Подайте як самостійну страву або з будь-яким гарніром.
- Курячу печінку промийте, очистіть від прожилок і розріжте на дві половинки. Посоліть і поперчіть.
- Для кляру яйця з’єднайте із сіллю, чорним меленим перцем і збийте віничком. Додайте борошно, часник, видавлений через прес, перемішайте до однорідного стану.
- Кожен шматочок печінки вмочіть у приготовлений кляр і обсмажте на розпеченій сковороді з олією, на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.
Поради:
- Кляр має бути досить густим.