Ефектна та нескладна у приготуванні закуска прикрасить будь-який святковий стіл. Такий рулет можна приготувати заздалегідь.
Ніжна основа з кабачків у гармонійно поєднується з сирною начинкою та червоною рибою, а сам рулет має дуже гарний вигляд у розрізі.
Інгредієнти:
- кабачки 2 шт.
- борошно пшеничне 2 ст. л.
- куряче яйце 1 шт.
- вершковий сир 100 г
- червона риба (слабко солона) 150 г
- часник сушений 1/3 ч. л.
- сіль
- кріп
Приготуввання:
- Кабачки натріть на великій тертці, додайте сіль і залиште на 10 хвилин. Відтисніть їх і злийте сік. Додайте яйце, часник, борошно та перемішайте.
- Червону рибу наріжте на слайси.
- Кріп дрібно подрібніть, з’єднайте з вершковим сиром і перемішайте.
- Деко застеліть пергаментом. Розподіліть кабачкове тісто рівним шаром. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25 хвилин. Охолоджений корж переверніть папером догори і акуратно відокремте його від коржа.
- Намажте корж рівномірно вершковим сиром і викладіть слайси червоної риби, згорніть у рулет, потім загорніть у харчову плівку і відправте в холодильник на дві години. Зніміть плівку та наріжте рулет на шматочки.
Поради:
- Вершковий сир та рибу дістаньте з холодильника безпосередньо перед приготуванням начинки.
- Червону рибу використовуйте будь-яку.
- Рулет можна залишити у холодильнику на ніч.