У Кам’янському районі розширюють мережу місцевих пожежних команд

На виконання рішення Ради оборони Дніпропетровської області від 23 липня 2024 року у Кам’янському районі продовжується робота щодо розгалуження мережі місцевих пожежних команд та створення безпечного простору в громадах Кам’янського району.

Про це повідомив голова РВА Олег Гапіч.

“Працюємо, щоб цьогоріч такі команди запрацювали в П’ятихатській, Вишнівській, Затишнянській та Саксаганській територіальних громадах.
Разом з начальником Кам’янського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Володимиром Яремою провели робочі зустрічі з головами цих громад, під час яких детально обговорили питання створення та утримання пожежних команд для захисту територій від пожеж, покращення матеріального та технічного облаштування пожежних частин району.
Окремо зупинились на навчальних та інформаційних заходах з метою залучення та навчання добровольців, зокрема, ветеранів ЗСУ, забезпечення пожежних команд належним захисним одягом та спорядженням, створенням всіх необхідних умов для несення служби.
Наразі у Верхівцевській, Лихівській та Божедарівській територіальних громадах місцеві пожежні команди вже працюють.

В Саксаганській громаді також відвідали заклад дошкільної освіти «Пролісок» та Саївський заклад дошкільної освіти «Журавлик». Оглянули проведені роботи з облаштування найпростіших укриттів. Це дозволить дітлахам спілкуватися та вихувуватися в офлайн режимі.

Хочу відмітити злагоджену роботу райвійськадміністрації, голів громад та місцевих підрозділів ДСНС в питаннях збільшення мережі пожежних команд на території Кам’янського району”, – зазначив Гапіч.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *