На Кам’янське знову суне спека

Наступні дні будуть прохолодними, втім, на Україну за кілька діб знову посуне спека під 40 градусів. Синоптики вже назвали найспекотніші дати. Коли значно потеплішає у Кам’янському – читайте нижче.

“Із середини тижня температура повітря почне підвищуватися, причім це підвищення розпочнеться із південного заходу та заходу, потім пошириться на всю Україну. Пік спеки передбачається 16-20 серпня, на сході та півдні спека затримається до Дня Незалежності”, – такий прогноз у своєму телеграм-каналі дала синоптикиня Наталка Діденко.

У Кам’янському цього тижня ще утримається комфортна літня погода. З 14 до 17 серпня вдень переважатиме ясна погода, денна температура до +25… +28 градусів, вночі +15…+18.

Починаючи з неділі температурні показники полізуть вгору – вдень +31.

З наступного тижня вдень пригріватиме ще сильніше – до +33 вдень. Проте рекордних +37 у місті, на щастя, більше не очікується. А завдяки значному нічному зниженню температури ми зможемо комфортно пережити цю спеку.

Скільки ще буде “літо”?

За попередніми розрахунками Укргідрометцентру, суттєвого зниження температури не буде до кінця серпня. Дані за останні 20 років свідчать, що досить тепла погода в Україні утримається до середини вересня: “Осені поки що не видно”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *