У Дніпрі набирають перший в Україні жіночий будівельний батальйон

У Дніпрі стартував набір у перший в Україні жіночий будівельний батальйон. Цей проєкт орієнтований на жінок ВПО та дніпрянок, які втратили роботу через війну або хочуть розпочати власну справу у будівельній галузі. Навчання триватиме 3 місяці та буде безкоштовним.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на повідомлення Інспекції з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради.

Так, вже у вересні перші дві групи розпочнуть своє навчання. Напрямки: малярки-штукатурниці та плиточниці-облицювальниці.

“Після завершення курсу випускницям буде запропоновано працевлаштування у будівельних компаніях міста, тим, хто мріє створити власне маленьке будівельне підприємство навчать реєструвати ФОП, складати бізнес-план та іншими важливими питаннями підприємницької діяльності. Також буде надано грант у вигляді будівельних інструментів”, – йдеться у повідомленні.
Проєкт фінансує благодійна організація «Пліч-о-пліч» з Бахмута та німецьким фондом Dyakonie Katastrophenhilfe.

Записатися на курси можна за телефонами:

БО «Пліч-о-пліч»: (066) 389-02-05;
Інспекція з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради: (050) 410-34-43.
Крім того, можна прийти безпосередньо до «Дніпровського вищого професійного училища». Воно знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 3-А. Студентки з інших громад області будуть забезпечені проживанням у гуртожитку.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *