У центральному матчі чемпіонату Кам’янського з футболу “Атлетик” переміг “Сенатор”

У Кам’янському 14 серпня на стадіоні “Надія” відбувся центральний матч туру чемпіонату міста з футболу між командами “Атлетик”- “Сенатор”.  Усі розуміли важливість цього матчу, адже “Атлетик” відставав на два очки від лідера чемпіонату команди “Сенатор”. 

З перших хвилин “Атлетик” почав пресингувати по всьому полю і на 21 хвилині атака “Атлетика” завершилася влучним ударом у верхній кут воріт одного з найкращих гравців матчу Ярослава Педиско. Через шість хвилин воротар і захисники “Сенатора” помилилися біля свого штрафного майданчика і Олександр Драй подвоїв рахунок. Несподівано перший тайм завершився з рахунком 2:0.

“Сенатор” у другому таймі провів декілька замін і перемістив гру на половину поля суперника, але усі старання перекреслила помилка воротаря який вирішив обіграти досвідченого Іллю Шестопалова у своєму штрафному майданчику. Ілля відібрав м’яч і закотив у порожні ворота. Рахунок матчу став 3:0.

Останні 15 хвилин матчу  “Сенатор” мав декілька можливостей забити хоч один м’яч і їм це вдалось, за п’ять хвилин до завершення матчу відзначився Богдан Яковлєв.

“Атлетик” здобуває важливу перемогу з рахунком 3:1 і за два тури до завершення чемпіонату виходить на перше місце.
Джерело: Федерація футболу місто Кам’янське.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *