У Кам’янському чоловік вдарив вагітну дружину в живіт

15 серпня,  о 22:07 до Центральної обласної диспетчерської 103 із м. Кам’янське надійшов виклик про травму живота у вагітної жінки. 

Про це повідомила на своїй сторінці у соцмережах Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

На виклик терміново виїхала бригада Кам’янської станції Південної підстанції обласного центру ЕМД та МК (генеральний директор Радій Шевченко) у складі фельдшерів Анциферова Сергія, сестри медичної Чегрин Світлани і водія Драч Ігоря.

На місці з’ясовано, що жінку 28 років, п’ята вагітність,  чоловік ударив банкою і попав в нижню половину живота. Через якусь годину вона перестала відчувати рухи плоду. Після обстеження фельдшер не відчув серцебиття плоду, надана екстрена медична допомога і з діагнозом: «П’ята вагітність 22 тижні, замерлий плод» госпіталізована до 9-го пологового будинку м. Кам’янське.

Факт домашнього насильства переданий до поліції, щоб призвати до відповідальності такого чоловіка. Бригада відпрацювала швидко і чітко, – сказано в повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *