Молодь Кам’янського запрошують табір «Енергія твого майбутнього»

“Центр молодіжних ініціатив” Кам’янського оголошує новц змінц в таборі «Енергія твого майбутнього», яка пройде  19 – 23 серпня 2024 року. 
Про що будуть говорити:

– вміння спілкуватись і творчість: знайдемо нові шляхи для вираження своїх думок та ідей, розвиваючи творчий підхід до вирішення завдань.
– лідерство і життєстійкість: навчимося брати відповідальність та долати труднощі, зберігаючи внутрішню силу.
– самопізнання і вибір професії: глибше пізнаємо себе, щоб свідомо обирати кар’єру.
– активну комунікацію та партнерські відносини: розвинемо ефективні комунікативні навички для створення здорових відносин та партнерства.
– довіру і планування майбутнього: навчимося будувати довірчі відносини та планувати свої майбутні цілі.
Щоб стати учасником/-цею потрібно зареєструватись: https://forms.gle/C9ULUbJSLtdtZk948
УВАГА! Усі витрати на проведення заходу забезпечуються організаторами. Пріоритет надається новим учасникам/-цям, які ще не були під час попередніх хвиль.
Програма «Енергія твого майбутнього» проводиться UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні, в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Ініціативу зі створення центрів життєстійкості «Місце сили» у місті Камʼянське впроваджує ГО «Клуб рибалок України» та БФ «Живе серце» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, та UNDP, Програми розвитку ООН в Україні, в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу. можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Проєкт #EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні впроваджує UNDP Ukraine / ПРООН в Україні із залученням UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення та UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу. European Union in Ukraine.
Олена

Recent Posts

Кам’янське відвідала делегація Посольства Чехії в Україні

18 вересня Кам’янське із робочим візитом відвідала делегація Республіки Чехія у складі першого секретаря Посольства Чехії…

4 хв. ago

У Дніпрі в секонд-хенді знайшли загублену собаку

У четвер, 19 вересня, на ж/м Перемога місцева жителька знайшли загублену собаку, яка ховалася поміж…

31 хв. ago

На Дніпропетровщині ДБР викрило масштабну оборудку під час закупівлі одягу для військових

Працівники ДБР повідомили про підозру командиру однієї з військових частин Дніпропетровської області та керівнику приватного…

52 хв. ago

Рецепт дня: Консервована тушонка з гречкою

Тушонка з гречкою в банках стане справжнім порятунком під час відключень світла, у похідних умовах…

58 хв. ago

Виставка з Камʼянського поїхала до Львова

Вже сьогодні, 20 вересня, у ЛЬвові в Палаці мистецтв, відкриється виставка "Пам'яті кобзарів України". Про…

2 години ago

У Кам’янське приїде “Дизель Шоу”

16 жовтня Кам’янське стане частиною великого Всеукраїнського туру популярного “Дизель Шоу“, яке вирушило з благородною метою…

2 години ago