Кам’янський ліцей став лідером розвитку STEM-освіти

Кам’янський Ліцей інформаційних технологій нагороджено відзнакою «Лідер розвитку STEM-освіти» відповідно до наказу Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 23.10.2023 No 32 «Про проведення Всеукраїнського заходу «Ми розвиваємо STEM» за системний підхід у розвитку STEM-освіти, вагомі досягнення в інноваційній педагогічній, науковій діяльності.
Всеукраїнський захід «Ми розвиваємо STEM» стартував у березні 2024 р. Координацію та організаційно-методичне забезпечення заходу здійснював відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» у співпраці з Національним центром «Мала академія наук України», освітньою платформою «Єдина атестаційна система» та іншими партнерами. Метою було виявлення, поширення ефективних підходів і результативних рішень розвитку напрямів STEM-освіти та створення інформаційної бази даних закладів освіти, які впроваджують STEM.
Педагогічний колектив ліцею успішно та результативно впроваджує діджиталізацію освітнього процесу, що актуально в умовах сьогодення. У 2023 році ЛІТ приєднався до Єдиної атестаційної системи (ЄАС) https://eas.nppu.org. Завдяки долучення до системи ЄАС атестація педагогічних працівників набуває іншого змісту, стає більш відкритою, прозорою та об’єктивною.
Нагорода, отримана в заході «Ми розвиваємо STEM», є закономірним результатом системної науково-дослідницької та експериментальної роботи закладу в напрямку STEM-освіти.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *