Categories: Події

У Кам’янському чоловік врятував 16-річну дівчину на залізничній колії

Про це розповіла Лариса Биданцева, керівник Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

“Дотримання правил поведінки в громадських місцях, особливо поблизу залізничних колій, це гарантія подальшого життя людини. Вчора о 21:34 до Центральної обласної диспетчерської 103 із м. Кам’янське надійшов виклик про залізничну травму, людина попала під поїзд. На виклик терміново виїхала бригада Кам’янської станції Південної підстанції обласного центру ЕМД та МК (генеральний директор Радій Шевченко) у складі фельдшерів Доброгорського Едуарда, Котенко Марини і водія Кочнєва Андрія.

На місці виявлено, що дівчина 16 років йшла по путям, через засоби мобільної гарнітури слухала музику і нічого навколо себе не чула, навіть гучний сигнал потяга, який наближався. Її врятував чоловік, який побачив цю ситуацію і встиг її відштовхнути. В результаті: «Політравма. Тупа травма органів черевної порожнини. Відкритий перелам правого стегна. Відкритий перелам правої плечової кістки. Шок».

Постраждалій надано екстрену медичну допомогу в повному обсязі і госпіталізовано в Кам’янську ЛШМД. Бригада відпрацювала швидко, чітко і якісно. Дякуємо Вам.

Шановні батьки, бережіть життя своїх дітей, повчайте їх різним ситуаціям і правилам. А відносно навушників, це окрема і важлива тема!” – сказано в повідомленні.

Олена

Recent Posts

У тяжкохворого Брюса Вілліса серйозно погіршився стан: “Сім’я хвилюється, чи доживе він до 70”

У голлівудського актора Брюса Вілліса, у якого діагностували лобово-скроневу деменцію, серйозно погіршився стан здоров'я. Принаймні саме…

14 хв. ago

Зберігаємо книги правильно: важливі поради бібліотекарів

Практично в кожному домі зберігаються книги, газети, журнали, альбоми та інші паперові документи. У одних…

43 хв. ago

У Кам’янському триває підготовка до опалювального сезону

Про хід робіт на Дніпропетровщині повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. "Щодо підготовки області до…

47 хв. ago

Школи Камʼянського серед найкращих на Дніпропетровщині

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складений рейтинг загальноосвітніх шкіл Дніпропетровської області, що посіли найвищі місця у рейтингу…

1 годину ago

Знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують кохання, але ніколи про нього не попросять

Ці астрологічні символи зовні виглядають холодними та дещо відстороненими, хоча насправді мають ніжну душу та…

2 години ago

Сьогодні у Кам’янському відкриття театрального сезону

Вже сьогодні, 20 вересня, о 18:00 виставою "РОМЕО і ДЖУЛЬЄТТА" на Основній сцені Театру ім.…

2 години ago