Рецепт дня: Шоколадний пудинг із рідкою начинкою

Приготувати дуже смачний шоколадний пудинг із рідкою начинкою можна всього за 10 хвилин. Цей рецепт шоколадного пудингу – ідеальний десерт для того, щоб справити враження на гостей і при цьому не проводити години на кухні.

Шеф-кухар Гейлі Дін поділилася своїм швидким і простим рецептом цього чудового десерту, який можна приготувати всього за десять хвилин за допомогою аерофритюрниці, пише Mirror.

Інгредієнти на 4 порції

  • 4 столові ложки какао-порошку, плюс ще 2 чайні ложки для посипання;
  • 100 г розтопленого вершкового масла, плюс додаткова кількість для змащення;
  • 2 яйця;
  • 150 г цукрової пудри;
  • 80 г борошна;
  • шматочки шоколаду або шоколадні ґудзики.

Приготування:

1. Змастіть форми вершковим маслом, а потім посипте їх 2 чайними ложками какао – обов’язково ретельно покрийте кожну форму какао. На дно кожної форми покладіть диск пергаментного паперу. Розігрійте гриль до 180°C.

2. Додайте какао в розтоплене масло і перемішайте.

3. В окремій мисці збийте яйця і цукор до утворення піни. Влийте в суміш какао, потім просійте чотири ложки борошна і змішайте до однорідності. Викладіть шоколадну суміш у підготовлені форми, а потім втисніть у кожен пудинг по три шматочки шоколаду.

4. Готуйте пудинги при 180°C протягом 8 хвилин, потім дайте їм постояти 1 хвилину. Дістаньте пудинги за допомогою невеликого ножа. Їжте відразу ж, за бажанням поливши невеликою кількістю вершків.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *