“Атлетик” – чемпіон міста Кам’янське з футболу

У Кам’янському 22 серпня на стадіоні “Надія” за тур до закінчення чемпіонату міста з футболу визначився чемпіон.

У матчі між командами “Атлетик”- “Надія -Рапід ” лідеру чемпіонату команді “Атлетик” необхідно було перемагати, щоб достроково стати переможцем за тур до завершення чемпіонату і випередити головного суперника команду “Сенатор” на чотири очки.

Лідер чемпіонату почав матч дуже впевнено і вже у першому таймі забили два м’ячі, відзначилися Володимир Хуторнюк і Олександр Драй. На початку другого тайму Артем Товстоног забив третій м’яч, і здавалося три очки у кишені, але гравці “Надія-Рапід” були іншої думки і ледь не зрівняли рахунок. Спочатку забив Віталій Андрієнко, потім Олександр Шуляк, і рахунок став 3:2!

Гра стала дуже нервова, арбітру матчу довелось роздати не тільки жовті картки гравцям обох команд, а йщє вилучити гравця “Надія-Рапід”. Наприкінці матчу, після прострільної передачі з флангу ударом з льоту у верхній кут воріт крапку поставив капітан команди “Атлетик” Андрій Пометун. Перемога 4:2 і “Атлетик” за тур до завершення чемпіонату, випередивши на чотири очки “Сенатор”, стає недосяжним і здобуває золоті медалі!

Вітаємо чемпіонів!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *