Їм важко організовувати свій час: які знаки Зодіаку завжди запізнюються

На відміну від тих, хто обожнює пунктуальність, є певні знаки Зодіаку, які мають з цим проблеми.

РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Collective World розповідає про людей, для яких запізнення стало своєрідною нормою.

Близнюки

Це багатозадачний знак Зодіаку, якому важко організовувати свій час. Він має напружений календар та завжди будує нові плани, починаючи з відвідування майстер-класів з виготовлення кераміки й закінчуючи часом з рідними чи колегами. Представники цього символу думають, що можуть встигнути все, і це справді так, проте вони не можуть робити все одночасно.

Тому не дивуйтесь, коли Близнюки з’являться на зустріч через 20 хвилин після призначеного часу – так може трапитись хоча б через те, що вони тільки-но закінчили заняття з танців. Ви можете звинуватити цей знак у тому, що він запізнюється, але точно не в тому, що він лінивий чи нудний.

Рак

Вони цінують ваш час і будуть хвилюватися, що можуть образити вас своїм запізненням, але з пунктуальністю Раки справді мають проблеми. Навіть коли вони виділяють від достатньо часу для того, щоб зібратися, трапляється щось, що завжди змушує їх запізнюватися.

Чутливий та емоційний знак Зодіаку може бути перевантажений власними дедлайнами чи купою інших численних справ. Вони не будуть скасовувати плани в останню хвилину, навіть у тому випадку, коли передумали, хотіли б залишитися вдома і провести час наодинці.

Представники цього символу будуть піклуватися про вас та власні зобов’язання перед вами. Проте правда може приховуватися у тому, що вони прийдуть, хоч і з запізненням, туди, куди, можливо, не дуже хотіли йти.

Лев

Впевнений комунікабельний знак Зодіаку не буде хвилюватися, що може бути розкритикований через запізнення. Леви, навпаки, вважатимуть, що будуть виглядати не дуже круто, якщо прийдуть рано або ж вчасно. Вони хочуть з’явитися так, щоб всі погляди потім були прикуті до них.

Тому часто люди цього символу обирають запізнення. Збираючись кудись, вони будуть прискіпливо звертати увагу на деталі та продумувати свій бездоганний образ. Тому в більшості випадків Леви будуть надають перевагу своєму гарному зовнішньому вигляду, а не пунктуальності.

Терези

Ці люди обожнюють естетику та красивий зовнішній вигляд, а тому для них це є пріоритетним питанням. Терези готові спізнитися задля того, аби натомість отримати блискучий зовнішній вигляд, який точно приверне увагу та отримає безліч компліментів.

Стрілець

Єдиний випадок, коли Стрілець може прийти вчасно, це, наприклад, рейс літака. В інших випадках цей символ є максимально незалежним та не хоче бути прив’язаним до будь-яких обмежень. включаючи часові. У цьому питанні вони є трохи нетрадиційними та звикли працювати за власним розкладом.

Риби

Мрійливий знак Зодіаку не надто любить дотримуватися звичайних правил та норм, і у цьому списку також і пунктуальність. Цей символ любить літати у власних мріях, а тому точно не думає про будильник, і це стає причиною їхніх запізнень.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *