Педагоги Камʼянського провели серпневу НЕконференцію

Про важливу педагогічну подію повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева.

“23 серпня пройшла серпнева (не)конференція педагогічних працівників, яка завжди дає старт новому навчальному року. Працівники департаменту освіти за підтримки ГО «Бджола, зробили захід менш формалізованим, надихаючим на цілий рік педагогічної роботи.

Підвели підсумки минулого навчального року, пораділи за успіхи та досягнення в галузі, нагородили керівників закладів подяками міського голови та департаменту освіти, обговорили проблеми та розробили дорожню карту на новий навчальний рік. Захід пройшов не шаблонно, в мальовничому куточку природи Камʼянського району. Не традиційний звіт про роботу галузі від департаменту освіти , цікаві майстерки від керівників закладів , коло єднання, смачна шурпа та каша від керівників професіоналів створили неймовірну атмосферу . Це було круто. На світлинах — усмішки, енергія, безмежні ідеї та впевненість у майбутньому.

Ми обговорювали плани, ділилися натхненням і вірою в те, що кожен наш крок важливий і значущий. Атмосфера була сповнена ентузіазму та свободи творчості. На жаль … Час вносить свої корективи. І в умовах воєнного стану плани стали стриманішими, більш автократичними, зосередженими на подоланні освітніх втрат та безпековій ситуації. Війна в країні змушує нас думати по-іншому, приймати рішення з оглядом на зовсім інші реалії. Та незважаючи на все, ми продовжуємо працювати і отримувати задоволення від своєї роботи. Інші часи, інші виклики, але віра в нашу справу лишається незмінною. Переможемо! ” – сказано в повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *