У День Прапора у Кам’янському поліцейські разом зі школярами виготовили обереги для захисників

Дітки впевнені, що кожний такий оберіг стане захисним талісманом для наших військових, буде нагадувати, що їх люблять та чекають вдома.

23 серпня поліцейські служби освітньої безпеки провели для школярів ліцею № 11 м. Кам’янське майстер-клас з виготовлення оберегів. З міркувань безпеки захід був проведений в укритті, яке завдяки особливій атмосфері майже одразу перетворилося на творчу майстерню. Під наставництвом поліцейських діти власноруч розпочали виготовлення патріотичних оберегів із синьо-жовтих атласних стрічок, вкладаючи в кожній виріб душу та свою віру в перемогу. Хлопці та дівчата долучились до заходу із таким неймовірним завзяттям, що навіть батьки не змогли всидіти на місцях та розпочали плести браслети разом із ними. Всі швидко освоїли техніку плетіння і вже за годину виготовили понад 50 патріотичних оберегів для військових. Всі вони з дитячими словами підтримки будуть передані нашим захисникам та захисницям на передову.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Кам`янського РУП.

Після творчого заходу діти разом з поліцейськими створили з канатів великий браслет єдності, як символ незалежності та незламності нашої країни.

«Саме такі зустрічі допомагають побудувати здорові та довірливі стосунки з дитиною, що дуже важливо для поліцейських, які працюють у навчальних закладах. Окрім цього, таке невимушене спілкування, ще й сприяє формуванню почуття патріотизму та національної свідомості у школярів» – зазначає Олена Ткачова, начальник сектору організації служби освітньої безпеки ГУНП в Дніпропетровській області.

Вона познайомила дітей з поліцейськими служби освітньої безпеки, які під час навчального процесу будуть постійно перебувати поруч.

Дружня зустріч з правоохоронцями пройшла в атмосфері затишку та тепла.

Зображення
9

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *