У Камʼянському провели відкрите тренування з черлідингу

У суботу, 24 серпня, в Камʼянському на базі СК “Прометей” пройшло відкрите тренування з черлідингу, присвячене Дню Незалежності України. Захід зібрав близько 70 дівчат віком від 8 до 12 років.

Тренер-викладач ДЮСШ №2 Олена Козинець розповіла, що такі заняття вже стали традицією – вони проводяться у нашому місті з 2020 року.

“Ми проводимо подібні тренування для того, щоб надихнути дівчат і покращити їхній тренувальний процес у прийдешньому навчальному році. Сьогодні ми приділили увагу загальній та спеціальній фізичній підготовці, відпрацьовували піруети, стрибки та інші важливі елементи, що є новими для спортсменок. Найближчим стартом, до якого готуються наші вихованки, стане міський Кубок, що відбудеться 5 жовтня. Майже всі вже повернулися з літніх канікул і з новими силами готові продовжувати навчання”, – сказала Олена Козинець.

Також тренер підкреслила, що черлідинг у Кам’янському розвивається стрімкими темпами. Місто може похвалитися багатьма чемпіонками та призерками європейських і світових турнірів. Серед них – Майстер спорту міжнародного класу Єлизавета Тимофєєва, яка наразі розпочинає підготовку до Всесвітніх ігор. Вони пройдуть в серпні наступного року в Ченду, Китай.

“Це дуже відповідальний і складний старт, але ми віримо в її сили та здібності”, – підсумувала тренер.

Чемпіонки України Мирослава Пашаєва та Мілана Бондаренко, які допомагали новачкам під час заняття, зазначили, що їхня мета – передати свій досвід молодшим спортсменкам для швидшого освоєння нових навичок.

“Усі діти дуже старанні, уважно нас слухають і намагаються повторити усі елементи, які ми показуємо. Нам приємно бачити, як вони наполегливо працюють і вчаться. Ми раді допомагати їм ставати краще і досягати успіху”, – підкреслили дівчата.

Одна зі спортсменок, Єлизавета Приходько, поділилась своїми враженнями від заняття та розповіла про свою любов до черлідингу.

“Я займаюся цим видом спорту вже шостий рік. За цей час я взяла участь у багатьох змаганнях та завоювала близько 50 медалей. Але найголовніше те, що я змогла знайти нових друзів. Мені подобається виступати на змаганнях і тренуватися разом з командою. Це завжди весело та цікаво”, – наголосила Єлизавета.

Margaret

Recent Posts

У Кам’янському розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів (відео)

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів на…

1 годину ago

У Кам’янському пройде Кубок з футболу серед найменших

У Кам’янському 24-25 вересня відбудеться Кубок міста Кам'янське з футболу серед дітей 2014 року народження…

2 години ago

У Дніпрі чоловік чіплявся до жінок – і поплатився…(відео)

У Дніпрі на вулиці Калиновій в Індустріальному районі міста стався конфлікт між жінками та чоловіком,…

3 години ago

На Дніпропетровщині син забив до смерті хвору матір: що вирішив суд

До 7 років тюрми засудили криворіжця, який до смерті забив свою важкохвору матір. Вона часто…

3 години ago

Кам’янчан запрошують на зустріч із художницею

Бібліотека ім. Т.Г. Шевченка запрошує на творчу зустріч із талановитою художницею Ларисою Грецькою, яка відбудеться…

3 години ago

Під Дніпром розшукують зниклого чоловіка

Правоохоронці м. Кривий Ріг розшукують 25-річного Руслана Ковальова. З 17 вересня чоловік не виходить на…

4 години ago