У цьому рецепті жменя слив перетворюється на ідеальне доповнення до чашки кави. Родзинка пирога у сливовому соку, що злегка запечений, нагадує пастилу. Радимо не проходити повз таку смакоту!
Інгредієнти
Пшеничне борошно 2 скл., Яйце 2 шт., Цукор 1 скл., Молоко 100 мл, Вершкове масло 100 г, Розпушувач 1 ч. л., Ванільний цукор 1 ч. л., Слива 7-10 шт., Кориця 0,25 ч.л.
Приготування
1. Спочатку вінчиком збийте яйця з цукром та ванільним цукром, потім поступово введіть розтоплене вершкове масло.
2. Просійте борошно, додайте розпушувач. Змішайте яєчну суміш із молоком, порціями всипте борошно.
3. Чашу мультиварки змастіть олією, влийте тісто, зверху викладіть половинки слив, злегка присипте корицею.
4. Встановіть режим випікання на 1 годину. Готовий пиріг дістаньте після сигналу закінчення приготування.
Для пирога найбільше підходять довгасті сливи, сорти «угорка». Якщо ж ви використовували кисліші фрукти, радимо перед подачею присипати пиріг цукровою пудрою. У вас, напевно, з’явилося бажання побалувати сім’ю такою випічкою – не забудьте зберегти рецепт в закладках!
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Сьогодні разом із родинами загиблих воїнів, представниками громадської організації…
Прокурори Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра у межах кримінального провадження викрили та припинили діяльність шахрайського…
Вчетверте в Україні стартував Національний конкурс відеосюжетів «Репортер 2025». Долучитися до нього запрошують й учнів…
Про епідемічну ситуацію на Дніпропетровщині доповів голова обласної ради Микола Лукашук. "Щодо епідемічної ситуації в…
Команда української співачки Аліна Гросу вперше прокоментувала чутки, що вона вагітна первістком. Такі плітки виникли не на порожньому місці.…
13 грудня у Дніпрі відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «GRANI», у якому взяли участь юні музиканти з…