У цьому рецепті жменя слив перетворюється на ідеальне доповнення до чашки кави. Родзинка пирога у сливовому соку, що злегка запечений, нагадує пастилу. Радимо не проходити повз таку смакоту!
Інгредієнти
Пшеничне борошно 2 скл., Яйце 2 шт., Цукор 1 скл., Молоко 100 мл, Вершкове масло 100 г, Розпушувач 1 ч. л., Ванільний цукор 1 ч. л., Слива 7-10 шт., Кориця 0,25 ч.л.
Приготування
1. Спочатку вінчиком збийте яйця з цукром та ванільним цукром, потім поступово введіть розтоплене вершкове масло.
2. Просійте борошно, додайте розпушувач. Змішайте яєчну суміш із молоком, порціями всипте борошно.
3. Чашу мультиварки змастіть олією, влийте тісто, зверху викладіть половинки слив, злегка присипте корицею.
4. Встановіть режим випікання на 1 годину. Готовий пиріг дістаньте після сигналу закінчення приготування.
Для пирога найбільше підходять довгасті сливи, сорти «угорка». Якщо ж ви використовували кисліші фрукти, радимо перед подачею присипати пиріг цукровою пудрою. У вас, напевно, з’явилося бажання побалувати сім’ю такою випічкою – не забудьте зберегти рецепт в закладках!
Правоохоронці встановили, що 40-річний житель Вільногірська, перебуваючи в гостях у знайомого, викрав його майно, а…
До Дня української писемності та мови ГО «Молода Бджола» разом з Молодіжною радою запрошують учнів…
Про чергову допомогу військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "Від себе особисто, а також від громадської…
14 жовтня в управлінні культури міста Кам’янське відбулося засідання конкурсної комісії, присвячене підбиттю підсумків міського…
У Театрі ім. Лесі Українки 14 жовтня розпочали роботу над новим дуже цікавим проєктом –…
Учорашні панічні заклики «терміново набирати воду», поширені в деяких великих пабліках Кам’янського, завдали більше шкоди,…