Кончіта Вурст показалася без сценічного образу і приголомшила, який вигляд має у повсякденні

Переможниця “Євробачення-2014” Кончіта Вурст (австрійський співак і драг-квін Томас Нойвірт) показала, який вигляд має у повсякденні.

Зазвичай, артистка вкрай рідко постає перед прихильниками без сценічного образу. Кончіта надає перевагу розкішним сукням, довгому волоссю, підборам та яскравому макіяжу. Образ виконавиця доповнює фірмовою бородою.

Кончіта Вурст / Фото: instagram.com/conchitawurst

Та останнім часом артистка стала дедалі частіше показуватися у фотоблогу без сценічного образу. Зокрема, співачка демонструє, який вигляд має у повсякденні. Томас Нойвірт, який виступає в образі Кончіти Вурст, має коротеньке волосся, акуратну бороду. Окрім того, він неабияк фізично підготовлений та має накачану фігуру, яку не соромиться демонструвати. Цього разу Нойвірт показався в душі, де зробив фото в дзеркалі, та хизувався своїм сталевим пресом.

Кончіта Вурст / Фото: instagram.com/conchitawurst

Зазначимо, популярність Кончіті Вурст приніс пісенний конкурс “Євробачення-2014”, де вона виборола перше місце з піснею Rise Like a Phoenix. Співачка тоді просто приголомшила своєю епатажністю, коли поєднала ніжний жіночий образ із брутальним чоловічим.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *