У Кам’янському затримали дебошира

26 серпня о 14.36 з одного із охоронюваних об’єктів, розташованого в с.Курилівка Петриківського району, надійшов тривожний виклик.
Диспетчер ПЦС охоронної компанії «Цитадель» негайно на місце події направила мобільний екіпаж групи швидкого реагування ОК «Цитадель». Власник приватної будівлі по вулиці Мальовничій повідомив про те, що невідомий чоловік намагався перелізти через паркан та потрапити на територію будівлі. В процесі чого виникла суперечка між ними та невідомий лаявся нецензурно, погрожував фізичною розправою, поводив себе неадекватно.
Наряд ОК «Цитадель», разом з працівниками поліції охорони, по «гарячих слідах» затримав правопорушника та передав правоохоронцям з Петриківського відділення поліції Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області, які також швидко прибули на зазначене місце події. Злагодженими діями нарядів поліції та охорони надзвичайної події і кримінального правопорушення на охоронюваному об’єкті допущено не було.
Затриманим виявився громадянин «П» 1990 року народження.
Працівниками Петриківського відділення поліції за даним фактом було зібрано первинний матеріал (ЄО Петриківського відділення поліції від 26.08.2024 №4173). Затриманого доправили до відділку поліції для перевірки по облікам особистості правопорушника та складання протоколу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *