Серіал про братів, які вбили батьків і сіли за ґрати на все життя скоро на Netflix (відео)

На стримінг-платформі Netflix 19 вересня відбудеться прем’єра серіалу “Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів”, створеного на основі реальної історії вбивства двома братами своїх батьків. Зараз брати все ще живі, але до кінця свого життя перебуватимуть за ґратами.

Новий серіал створили творці кінострічки, заснованої на реальних подіях, “Дамер – чудовисько: Історія Джеффрі Дамера”. Через те, що минулий проєкт припав до душі глядачам, фанати покладають неабияку надію на цікаве кіно про братів-вбивць. Як пише USA Today, “Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів” є другою частиною антології Райана Мерфі “Чудовиська” і є продовженням вищезазначеного серіалу.

“У другій частині антології “Чудовиська” Райан Мерфі та Ієн Бреннан беруться за ще одну гучну справу, яка захопила націю в 90-х роках. На Netflix 19 вересня “Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів” розповідає про двох братів, які вбили своїх батьків 20 серпня 1989 року, та події, що супроводжували жорстоке вбивство. (Обох було визнано винними у вбивстві першого ступеня та засуджено до довічного ув’язнення без права на дострокове звільнення)”, – йдеться в заяві Netflix.

У тизері до прем’єри творці лаконічно розповіли про те, чого варто очікувати глядачу, та яку проблематику зачепить серіал. Спочатку в кадрі з’являється уся сім’я Менендесів, які незграбно позують для фото. У цей момент звучить діалог між матір’ю і батьком, де жінка намагається дізнатися, що відбувається у стосунках чоловіка і синів, на що той відповідає: “Усе скінчено. Припини. Я виправлю цю родину”.

У наступному кадрі з’являються два брати з оголеним торсом, нібито, щоб показати свою вразливість. Вони обіймаються, а згодом лунає постріл і на обличчі одного з них з’являються краплі крові.

Серіал про братів, які вбили батьків і сіли за ґрати до кінця життя, може переписати історію: чому фанати на боці дітей

На іншому тизері показали, як двоє чоловіків (брати Менендеси) під’їжджають вночі на автівці до маєтку, заходять до нього і прямують до великих дверей, за якими, ймовірно, сплять батьки. Після того, як вони перетинають поріг кімнати лунає один за одним два постріли.

Що відомо про реальну справу

20 серпня 1989 року в заможному маєтку в Беверлі-Гіллз пролунало понад 15 пострілів. Як зазначає джерело, у Хосе Менендеса (батька) вистрілили з дробовика 6 разів, а в Кітті Менендес (мати) – 10. Через страх сини Лайл і Ерік пізніше викинули зброю і придбали квитки на сеанс в кіно, щоб створити собі алібі. Після приїзду поліції це дійсно на деяких час відвернуло увагу правоохоронців від братів, але вони все одно залишалися головними підозрюваними.

Серіал про братів, які вбили батьків і сіли за ґрати до кінця життя, може переписати історію: чому фанати на боці дітей

Згодом через психіатра Еріка поліція дізналася, що вбивство скоїли брати. Під час суду присяжні стверджували, що причиною цьому стало бажання синів заволодіти багатством батьків, однак чоловіки стверджували, що це насправді було помстою. За їхніми словами, батьки вчиняли сексуальне, фізичне і моральне насильство. Утім, зізнанням не вдалося скоротити термін сидіння під вартою, тому чоловіки з 1996 року й донині відбувають довічне ув’язнення у різних тюрмах Каліфорнії.

Серіал про братів, які вбили батьків і сіли за ґрати до кінця життя, може переписати історію: чому фанати на боці дітей

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *