У Кам’янському районі спіймали крадіїв

У Кам`янському районі поліцейські викрили двох містян у майнових злочинах. З’ясувалося, що один із фігурантів причетний до чотирьох крадіжок у П’ятихатках, інший – до викрадення електроінструменту з гаража у Верхньодніпровській громаді. 

Правоохоронці встановили, що протягом серпня 25-річний раніше судимий чоловік обікрав декількох мешканців П’ятихаток. Зловмисник обирав зручний момент, коли власники залишали на вулиці речі без нагляду та викрадав їх. Здобиччю фігуранта стали мобільний телефон, смарт годинник та електричний інструмент. Також з двох домоволодінь він поцупив інвертор та ноутбук.

Іншого крадія поліцейські затримали на території Верхньодніпровської територіальної громади. 22-річний раніше судимий юнак пошкодив стіну гаража, звідки викрав електричний інструмент.

Викрадені речі правоохоронці розшукали та повернули власникам.

За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою обом чоловікам повідомили про підозру у скоєні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п`яти до восьми років.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *