Для молоді Камʼянського запрацював проєкт Youth Media Lab

Youth Media Lab – унікальний проєкт у Камʼянському, який спрямований на розвиток молодіжних талантів у сфері медіа та надання молоді практичних знань та навичок для успішної кар’єри.

Викладачі та викладачки медіашколи – це досвідчені фахівці та фахівчині з великим досвідом роботи у сфері медіа, які допомагають освоїти професію та розкрити творчий потенціал учасників та учасниць.

Під час навчання студенти та студентки мають можливість пройти стажування в установах та організаціях міста, застосувавши здобуті знання на практиці.

Після завершення курсу 5 студентів/ок з кожної групи, які матимуть найвищі бали, зможуть вирушити у 3-денну навчальну поїздку в Київ на телеканал 1+1, а кращий учасник або учасниця з кожної групи отримає цінний подарунок — потужний ноутбук.

Youth Media Lab – це не тільки про здобуття професійних навичок, але й про можливість розвинути творчі здібності, комунікативні навички та впевненість у собі.

Взяти участь у наступних навчальних хвилях можна заповнивши реєстраційну форму:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchFca3h4B7n5K16pGInYgwzk8kpG_cxwmDZrk4nKWe3VcMrg/viewform

Відео про хід реалізації проекту доступне за посиланням: https://youtu.be/1x1YvDpFBV0

Проведення навчання стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). «Центр молодіжних ініціатив» Кам’янської міської ради реалізує проєкт Youth Media Lab за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *