На Кам’янському водосховищі затримали браконьєра

На Кам’янському водосховищі рибоохоронці спільно з поліцією викрили браконьєрів з 84 кг незаконно добутої риби та збитками на 1 млн. грн.
Рибоохоронні патрулі Держрибагентства разом з іншими правоохоронними органами продовжують посилено контролювати дотримання правил рибальства на водоймах України.
Так, 28 серпня 2024 року кіровоградськими рибоохоронцями спільно з водною поліцією виявлено зловмисників, які з човна 5 сітками масово знищували водні біоресурси у Кам’янському водосховищі на межі Полтавської та Кіровоградської областей.
Рибні мародери незаконно виловили 149 судаків, 144 плоскирки, 118 пліток, 20 чехонь, 17 карасів сріблястих, 5 сомів та одного окуня загальною вагою 84 кг, завдавши збитків рибного господарству на суму понад 1 млн грн.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції. На порушників оформлено адміністративні протоколи, готуються також матеріали для відкриття кримінальної справи. Заборонені знаряддя лову, човен та незаконно добуті водні біоресурси вилучено.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *