У Дніпрі триває пивний фестиваль

31 серпня та 1 вересня у Дніпрі проходить традиційний благодыйний пивний фестиваль CRAFT Культура 2024. Органызатором виступили MOVA brewing co.

Пивовари з усієї країни зібралися за адресою проспект Праці, 8, на пивоварні MOVA та частують смачним і незвичайним пивом та пивними закусками.
Цього року свої напої на фесті представили
Red Cat Brewery. Red Cat Brewery Локальна крафтова пивоварня з Харкова, яка вже понад 11 років не просто варить класичні, добре відомі сорти, а й не мислить себе без експериментів.
MOVA brewing co. Команда людей, які варять комунікації між людьми.
First Dnipro Brewery (FDB) First Dnipro Brewery — один з флагманів крафтового пивоваріння в Україні. На обладнанні угорської компанії ZIP Technologies варить як класичні, так і експериментальні сорти пива.
VARVAR. Varvar brewery Київська пивоварня, що хоче розділити мрію про краще пиво, про щире задоволення від нього, про строкату та різноманітну пивну культуру. А головне, що вона хоче розділити усе це із українцями.
Дідько. Привіт, я Дідько! Я варю пиво, дуже крафтове і нереально інтригуюче пиво. Табаско, ківі, томати, манго, бальян, полуниця це далеко не повний список що Дідько може покласти в пиво. Але також ніхто не забуває про класичні лагери, бельгійски сорти.
Bad Boy Bad Boy: свій магазин алкоголю — найбільший магазин алкоголю в Україні. Магазин, що дає можливість купити правильний алкоголь за зрозумілими цінами. На Крафт Культуру вони привезуть пиво від таких знакових брендів, як Baladin з Італії, Lervig з Hopmeri, Omnipollo зі Швеції, Ayinger із Німеччини та ще багато інших. Ці хлопці розбираються в алкоголі.
Sho Brewery. Sho Brewery Пивоварня з Миколаїва. Для них пиво – це полотно, у них є 4 основні фарби: вода, солод, хміль та дріжджі.
Пивоварня Правда. Pravda. Craft Beer & Friends Правда прагне дати людям можливість пити правдиве пиво, Львів заслуговує на свій унікальний стиль пива, належним чином визнаний у всьому світі.
VOLTA. Volta brewery Ще одна крафтова броварня зі столиці. Volta — це поєднання досвіду, традицій, сучасності, красоти та грації. Неймовірні смаки та столичні традиції.
MUZA — це все, що ти ловиш від життя! Молода контрактна пивоварня зі Львова, стала відома завдяки своїм «кислякам», але у планах – розширити асортимент та ввірватись у топи по всіх головних сортах пива.
Hoppy Hog. Hoppy Hog Family Brewery Крафтова родинна броварня, яка підходить із творчістю до створення кожного смаку пива. Полюбляють дивувати та не бояться експерементувати.
MALLE BREWERY Malle Brewery — Київська вузькоспрямована пивоварня, яка варить пиво лише в бельгійському стилі. Класичні смаки разом з традиційними бельгійськими рецептами.
Погодау ці вихідні балувала, тому поціновувачів зібралося декілька сотень. Вхід на фестиваль – вільний. Проте пиво розливають лише у фірмові келихи із мірними позначками, які можна купити при вході на фестиваль. Завсідники пивного свята вже знають цю традицію, тож беруть із дому склянки та бокали, придбані на минулорічних заходах.
Ціни на продукцію цього року теж дещо виросли. Будь-який сор пива коштує 100 мл – 50 грн, 200 мл – 80-100 грн, 300 мл – 150 грн. А “рідкий хліб” до смаку тут зможе знайти собі кожен гурман. На фестивалі дуже багато пива зі смаком ягід та фруктів: ананас, манго, каламансі, банан, тропічні, журавлина, лохина та інші. Також є пиво з томатним смаком, зі смаком борщу, огіркового розсолу, для найстійкіших – гостре із додаванням табаско. І звичайно, традиційне пиво пшеничне, стаут, ІРА, ель. Цьогорічною родзинкою стало пиво зі смаком банану та лохини. Проте всіх підкорив не стільки його солодкувато-молочний смак, а незвичний фіолетовий колір. Тож його всі поспішали спробувати, а особливо – сфотографуватися.
Усі відвідувачі могли зручно розміститися на галявині на кріслах-мішках та на пледах. Також можна сховатись від спеки під кондиціонером у примішенні МОВА. Для дітей теж знайдеться чим зайнятися – на локації є дитячий майданчик та дитяча ігрова кімната.
Загалом, захід, як і завжди, лишив незабутні враження та бажання повернутися наступного року. Адже МОВА завжди вміє приємно дивувати.
Олена

Recent Posts

Кам’янське долучилося до всесвітнього Дня прибирання

До Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» місцеві органи влади, учнівська молодь та громадяни об’єдналися…

5 хв. ago

У мешканця Дніпропетровщини вилучили зброю

Поліція Синельниківського району вилучила у місцевого жителя збою та набої до неї. Під час обшуку…

3 години ago

На Дніпропетровщині викрили схему незаконного нарахування бойових виплат військовослужбовцям

Посадовець однієї з військових частин Дніпропетровської області залучив до злочинної схеми двох військовослужбовців. Їх включили…

3 години ago

До уваги бізнесменів Кам’янського: в Дії запустили нову послугу

Бізнесу спростили процедуру подачі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам охорони праці. Замість звернення до центрів…

4 години ago

На базі Центру життєстійкості Кам’янського для молоді проводять заняття з громадської безпеки

На базі Центру життєстійкості «Місце сили. Кам’янське» проводяться заняття з питань громадської безпеки. Одними з…

4 години ago

Воєнна драма “Бліц” у кіно в листопаді (відео)

Історична драма "Бліц" режисера Стіва Макквіна розповідає про пригоди хлопчика, який вирішив знайти свою матір…

5 години ago