Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, що можна зробити з часником на зиму або як замаринувати його так, щоб вийшло використовувати вже зараз – як закуску для шашлику.
Згідно з рецептом, у вас вийде 7 баночок часнику по 350 мл кожна.
Інгридієнти:
Приготування:
1. У велику каструлю вилити літр води, висипати 3 ст.л солі і опустити туди часник, очищений від плівок. Бланшувати 1 хвилину, потім через друшляк злити воду з часнику і перекласти його в ємність з холодною водою і льодом.
2. Чебрець, розмарин і кріп промити, висушити паперовим рушником. Корицю розламати на 7 частин, нарізати перець чилі слайсами.
3. Простерилізувати банки і почати викладати в них інгредієнти. У кожній ємності повинні виявитися:
4. Далі потрібно приготувати маринад. Для цього вилийте в каструлю 400 мл води, закип’ятіть, додайте 2 ст.л солі. Всипте цукор і знову доведіть до кипіння. Варіть 2 хвилини, потім зніміть з вогню, влийте оцет і перемішайте.
5. Готовим маринадом залийте банки, закрийте кришками і ще раз простерилизуйте 7-10 хвилин. Після цього банки можна буде прибрати в тепле місце, накривши пледом, до повного охолодження.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов В школах Кам’янського дітей захищають представники поліції. Сьогодні…
У Кривому Розі, на вулиці Степана Тільги, високе дерево, не витримавши поривів вітру, впало та…
Гурт "Океан Ельзи" 17 вересня випустив пісню та кліп "Мукачево". Це перший сингл з їхнього…
Днями в музеї історії міста Кам’янське відкрилася виставка "Епоха. Людина. Портрет", на якій представлена творчість…
На урочистому заході побував мер Андрій Білоусов. "Сьогодні відвідав мистецьку школу №2. Вручив дипломи і…
АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: У зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…