Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, що можна зробити з часником на зиму або як замаринувати його так, щоб вийшло використовувати вже зараз – як закуску для шашлику.
Згідно з рецептом, у вас вийде 7 баночок часнику по 350 мл кожна.
Інгридієнти:
Приготування:
1. У велику каструлю вилити літр води, висипати 3 ст.л солі і опустити туди часник, очищений від плівок. Бланшувати 1 хвилину, потім через друшляк злити воду з часнику і перекласти його в ємність з холодною водою і льодом.
2. Чебрець, розмарин і кріп промити, висушити паперовим рушником. Корицю розламати на 7 частин, нарізати перець чилі слайсами.
3. Простерилізувати банки і почати викладати в них інгредієнти. У кожній ємності повинні виявитися:
4. Далі потрібно приготувати маринад. Для цього вилийте в каструлю 400 мл води, закип’ятіть, додайте 2 ст.л солі. Всипте цукор і знову доведіть до кипіння. Варіть 2 хвилини, потім зніміть з вогню, влийте оцет і перемішайте.
5. Готовим маринадом залийте банки, закрийте кришками і ще раз простерилизуйте 7-10 хвилин. Після цього банки можна буде прибрати в тепле місце, накривши пледом, до повного охолодження.
Кінокомпанія Focus Features показала перший трейлер науково-фантастичної комедії "Бугонія" (Bugonia), що є десятим повнометражним фільмом шанованого…
Криворізькі поліцейські затримали зловмисника, який обікрав пацієнтів лікарні. Підозрюваний заволодів двома мобільними телефонами сусідів по…
У Камʼянському для дітей різного віку провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!». Під час зустрічі учні…
Незапланований концерт у потязі миттєво зробив камʼянських бандуристів відомим на всю країну. Відео з виступом,…
У Кам’янському 1 липня був зіграний центральний матч туру чемпіонату міста з футболу серед промислових…
Відома українська акторка театру та кіно, заслужена артистка України Тетяна Шеліга, яка грала в серіалі "Коли…