Інгредієнти:
кабачки – 900 г; сир – 100 г; яйця – 2 шт.; цибуля – 1 шт.; часник – 2-3 зубчики; панірувальні сухарі – 100 г; зелень – кілька гілочок; сіль – за смаком; чорний мелений перець – за смаком; олія.
Приготування:
1. Натріть кабачки на великій тертці, посоліть, перекладіть у сито – нехай стіче сік. Молоді кабачки можна не чистити, старі потрібно почистити та прибрати насіння.
2. Натріть сир на дрібній тертці, порубайте зелень, подрібніть цибулю, часник пропустіть через прес.
3. Змішайте кабачки, цибулю, сир, зелень, яйця, часник, панірувальні сухарі, посоліть і поперчіть.
4. Сформуйте котлети, обсмажте на розігрітій сковороді з олією до рум’яної скоринки з одного боку, переверніть, накрийте кришкою і готуйте ще 5 хвилин. За бажанням котлети можна запекти в розігрітій до 180 ° C духовці.
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. " 3 липня в бою поблизу населеного пункту Петропавлівка…
Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології прогнозується метеорологічне явище. У найближчу годину зі збереженням до кінця…
Українські артисти Надя Дорофєєва та Позитив, які раніше виступали разом у складі гурту "Время и Стекло", захопили довгоочікуваним…
У Кам’янському відбувся один з найяскравіших матчів чемпіонату міста з футболу серед промислових підприємств та…
На кар’єрі в селі Новомиколаївка внаслідок стрілянини травмовано двоє осіб. Про це повідомляють у поліції…
Про перевірку роботи комунальних служб доповів мер Андрій Білоусов. "Провів робочу нараду з генеральним директором…