Інгредієнти:
кабачки – 900 г; сир – 100 г; яйця – 2 шт.; цибуля – 1 шт.; часник – 2-3 зубчики; панірувальні сухарі – 100 г; зелень – кілька гілочок; сіль – за смаком; чорний мелений перець – за смаком; олія.
Приготування:
1. Натріть кабачки на великій тертці, посоліть, перекладіть у сито – нехай стіче сік. Молоді кабачки можна не чистити, старі потрібно почистити та прибрати насіння.
2. Натріть сир на дрібній тертці, порубайте зелень, подрібніть цибулю, часник пропустіть через прес.
3. Змішайте кабачки, цибулю, сир, зелень, яйця, часник, панірувальні сухарі, посоліть і поперчіть.
4. Сформуйте котлети, обсмажте на розігрітій сковороді з олією до рум’яної скоринки з одного боку, переверніть, накрийте кришкою і готуйте ще 5 хвилин. За бажанням котлети можна запекти в розігрітій до 180 ° C духовці.
Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "14 грудня в бою поблизу населеного пункту Родинське…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
Кам’янський театр знову здивував глядачів сміливим творчим рішенням, представивши прем’єрну виставу за культовим романом італійського…
19 грудня у Кам’янському на базі ДЮСШ №4 (директор — Олександр Кірпа) відбувся Відкритий чемпіонат міста зі стрибків…
У суботу, 20 грудня, у трамваї №15 раптово померла людина. Даний факт підтвердили журналістам ІА…
Поліція Дніпра розшукує 14-річного Герасимова Давида. 20 грудня хлопець пішов з комунального закладу в Індустріальному…