Інгредієнти:
кабачки – 900 г; сир – 100 г; яйця – 2 шт.; цибуля – 1 шт.; часник – 2-3 зубчики; панірувальні сухарі – 100 г; зелень – кілька гілочок; сіль – за смаком; чорний мелений перець – за смаком; олія.
Приготування:
1. Натріть кабачки на великій тертці, посоліть, перекладіть у сито – нехай стіче сік. Молоді кабачки можна не чистити, старі потрібно почистити та прибрати насіння.
2. Натріть сир на дрібній тертці, порубайте зелень, подрібніть цибулю, часник пропустіть через прес.
3. Змішайте кабачки, цибулю, сир, зелень, яйця, часник, панірувальні сухарі, посоліть і поперчіть.
4. Сформуйте котлети, обсмажте на розігрітій сковороді з олією до рум’яної скоринки з одного боку, переверніть, накрийте кришкою і готуйте ще 5 хвилин. За бажанням котлети можна запекти в розігрітій до 180 ° C духовці.
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…
У ніч проти п'ятниці, 23 травня, у Довгинцівський районі Кривого Рогу стався вибух у дачному…
23 травня відбулося засідання 71-ї чергової сесії Кам’янської міської ради. До порядку денного було включено…
У Синельниківському районі російські окупанти знищили "шахедами” 4 тисячі тонн зерна. Про це виданню “Межівський…
В області почався сезон кліщів. Вони майже непомітні, але можуть залишити на все життя артрит,…
Захід відвідав міський голова Андрій Білоусов. "Третій рік поспіль у Кам’янському ліцеї №5 проходить традиційна…