Інгредієнти:
Маринад:
Приготування:
1. Баклажани нарізати довгими шматочками (не соломкою, а товще). Цибулю, моркву і болгарський перець пропустити через м’ясорубку.
2. Змішати всі інгредієнти для маринаду, додати подрібнені на м’ясорубці овочі, поставити на вогонь і кип’ятити 20 хвилин. Потім додати баклажани і варити 50 хвилин. За 10 хвилин до закінчення варки додати давлений часник (100 г).
3. Розкласти салат по стерилізованих банках і закатати стерилізованими кришками. Перевернути, укутати й залишити їх до повного охолодження.
Порада: для надійності банки з салатом можна простерилізувати. Для цього потрібно розкласти салат по стерилізованих банках, накрити зверху стерилізованими кришками (не закатувати), поставити в каструлю – дно каструлі вистелити рушником. Налити в каструлю теплу воду – по “плічки” банок, поставити на вогонь і довести до кипіння. Кип’ятити 15 хвилин. Потім банки дістати, закатати, перевернути і залишити остигати.
У суботу, 5 квітня, на Січеславській Набережній сталася аварія. Там зіштовхнулися Chery та Volkswagen. Інцидент…
У суботу, 5 квітня, у Камʼянському на базі СК “Прометей” відбувся відкритий чемпіонат міста з…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру чоловіку за крадіжку з магазину. Чоловік виніс з магазину несплачений…
Вранці 5 квітня, о 07:04, на вулиці Миру села Миролюбівка Раївської сільської територіальної громади Синельниківського…
5 квітня у Дніпрі на Слобожанському проспекті сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса з пасажирами…
Про це повідрмив мер міста Андрій Білоусов. "Вітаю, громадо! Ніч у Камʼянському минула без надзвичайних…