Вітаю з днем фізичної культури і спорту!

День фізичної культури і спорту – свято прихильників здорового способу життя, активних, цілеспрямованих людей, фізкультурників, спортсменів та ветеранів спорту. Фізична культури і спорт, починаючи із древніх часів, становили важливий фактор заснування сильної держави, адже люди сильні духом і здорові тілом, складали її основу. Спорт надає кожному здоров’я, розвиває силу духа, загартовує характер і волю, виховує і стверджує особистість патріота ігромадянина.
Українські спортсмени прославили нашу державу далеко за її межами. Сьогодні Кам`янське – спортивне місто, де завдяки плідній співпраці міської влади, депутатського корпусу та громади міста відкривається чимало спортивних майданчиків, секцій, футбольних полів, створюються гідні умови для виховання талановитих спортсменів, якими невдовзі пишатиметься місто, країна і весь світ.
Нашим спільним завданням є залучення в спортивні зали, майданчики, клуби якомога більше дітей, молоді та їх батьків. Всебічна підтримка спортивного виховання та олімпійського руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів – один з пріоритетних напрямків розвитку нашої країни, що забезпечує здорове майбутнє наших громадян.
Важливим напрямком діяльності адміністрації та профспілкового комітету «Міськводоканалу» є розвиток спорту і фізичної культури та пропаганда здорового способу життя серед працівників підприємства. Спортсмени водоканалу щоразу показують не тільки відмінну фізичну підготовку, але й високі результати команди під час проведення обласних спартакіад серед комунальних підприємств Дніпропетровщини.
На «Міськводоканалі» – одна з найсильніших серед підприємств Кам`янського волейбольних команд, яка щоразу займає призові місця на міських та загальноукраїнських волейбольних турнірах.
Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята та побажаннями здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх прагненнях та звершеннях.
Генеральний директор КВП КМР «Міськводоканал» Олександр Плахотнік.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *