З початку року у громадах Дніпропетровщини створили 11 віддалених робочих місць адміністратора ЦНАП

В області цьогоріч створили 11 віддалених робочих місць адміністратора ЦНАП. У планах запустити ще понад два десятки таких осередків. На офіційних ресурсах ОВА розмістили покрокові інструкції, як залишатися на зв’язку у разі відключення світла. Заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний розповів про найважливіше з цифровізації. 

 «На Дніпропетровщині продовжуємо розширювати мережу ЦНАП. З початку року в офісах надали майже 1 млн адмінпослуг. А ще у 2024-му розпочали роботу 11 віддалених робочих місць. Кожне з них – це фактично мініофіс. Тут відвідувачі можуть отримати ті ж послуги, що й у Центрах», – зазначив заступник очільника регіону Іван Начовний.

Він додав, що у таких «точках доступу» надають понад 150 затребуваних сервісів. Самі ж віддалені робочі місця мають зони очікування та самообслуговування для відвідувачів. Є Wi-Fi та скринька для зауважень і пропозицій.

На офіційних ресурсах для ОВА опублікували покрокові інструкції, як залишатися на зв’язку у разі відключення світла.

«Радимо завантажити Мапу Пунктів незламності в Дії. Аби її можна було використовувати офлайн. Приєднатися до інтернет-провайдерів, які застосовують технології хРОN. А ще – перейти на національний роумінг», – порадив Іван Начовний.

Він вкотре закликав мешканців не використовувати мобільний інтернет під час відсутності світла. Адже це збільшує навантаження на спеціалізоване обладнання операторів.

За підтримки Проєкту USAID наразі проходить серія тренінгів для керівників та адміністраторів. Навчання поділене на 7 модулів. Заняття проводять 16 висококваліфікованих тренерів. До кожного з модулів можуть долучитися 90 учасників.

Працівники вдосконалюють знання, зокрема, у сфері управління конфліктами, інтеграції найпопулярніших послуг, цифровізації публічних сервісів, роботи з ветеранами та їхніми родинами.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *