Модернізація лікарень, сучасні простори і гранти: на Дніпропетровщині фінішував масштабний проєкт

У Жовтих Водах, Кривому Розі та Апостоловому міжнародні партнери завершили масштабний проєкт. За ним реалізували майже півтора десятка ініціатив. Модернізували лікарні та створювали сучасні простори. А ще – грантами підтримували місцевий бізнес.

«Міжнародна організація з міграції за фінансової підтримки Уряду Чеської Республіки реалізувала в області потужний проєкт. Протягом дев’яти місяців вони активно співпрацювали з представниками Кривого Рогу, Апостолового та Жовтих Вод. До прикладу, в останньому відремонтували приміщення лікарні та терцентру соціального обслуговування. Відвідали їх разом з партнерами. Подивилися на результат», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Юрій Яндульський.

Жовтоводський медзаклад модернізували декілька відділень. Замінили опалення, комунікації, вікна. Виконали й внутрішнє оздоблення лікарні. Витримали всі правила безбар’єрності. Таке ж оновлення зробили у територіальному центрі соціального обслуговування.

У Кривому Розі та Апостоловому створили сучасні простори для допомоги родинам і дітям з інклюзією, центри психологічного розвантаження. А ще облаштували чотири спортивні майданчики. Закупили для них тренажери та необхідні меблі.

Представників бізнесу підтримували грантами. До 5 тис доларів отримали понад два десятки підприємців. Кошти на розвиток власної справи. Матеріально підтримали й мешканців, чиє житло понівечив ворог.

Багатогалузевий проєкт став можливим завдяки фінансуванню Міністерства внутрішніх справ Чеської Республіки.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *