Categories: Це цікаво

Подвійний Джим Керрі у пригодницькому фільму “Їжак Сонік 3” (відео)

Кінокомпанія Paramount Pictures випустила трейлер пригодницької фантастичної комедії “Їжак Сонік 3” (Sonic the Hedgehog 3), знятого за мотивами однойменної серії відеоігор від Sega.

У новому фільмі, що знову поєднає ігрові елементи з анімаційними, антропоморфний їжак Сонік та лисеня Тейлз тепер працюють разом з єхидною Наклзом, з яким ще у минулій частині вони ворогували. Разом вони вирушають на пошуки небезпечного Їжака Шедоу (в оригінальному дубляжі його озвучив сам Кіану Рівз!), який втік з таємної лабораторії та тепер загрожує світу (цей персонаж вже з’являвся у сцені після титрів фільму (“Їжак Сонік 2”). Розуміючи, що супротивник занадто сильний, трійця космічних героїв виршує звернутися по домомогу до головного антагоніста двох попередніх частин – божевільного доктора Айво Роботніка.

Також з трейлера стало відомо, що Джим Керрі зіграє у новому фільму одразу двох персонажів – Роботніка та його дідуся, також вченого Джеральда Роботніка.

Крім того, до ролей “живих” персонажів у триквелі повернуться Джеймс Марсден (“Траса 60”, франшиза “Люди Ікс”), Тіка Самптер (серіал “Пліткарка”), Шемар Мур (серіали “Мислити як злочинець”, “Спецназ міста ангелів”), Наташа Ротвелл (“Диво-жінка 1984”, серіал “Білий лотос”) та Лі Мадждуб (серіали “100”, “Втеча з в’язниці”).

Серед нових імен у касті – Крістен Ріттер, відома за серіалами “Джессіка Джонс”, “Пуститися берега” та “Любов і смерть”.

Режисером фільму виступив Джефф Фаулер, який зняв дві попередні частини “Соніка”, а також фільм “Там, де живуть чудовиська” (2009).

В український прокат фільм вийде 26 грудня 2024 року, повідомила прес-служба кінодистриб’ютор B&H film distribution.

Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині спіймали серійних крадіїв

В Нікополі правоохоронці викрили двох серійних крадіїв. Протягом квітня чоловіки винесли з приміщення зруйнованого спортивно-оздоровчого…

28 хв. ago

У Кам’янському без НП

Про ситуацію в місті на ранок доповів мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…

53 хв. ago

Ворог продовжує атакувати Дніпропетровщину

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ввечері ворог продовжував гатити по Нікопольщині. Бив артилерією…

55 хв. ago

На Дніпропетровщині жінка посіяла конопель на понад 4 млн гривень

Поліція Нікопольщини скерувала до суду справу відносно місцевої жительки. Коноплю підозрювана вирощувала у п’яти теплицях,…

1 годину ago

Гороскоп на 20 вересня 2024 року

Овен Увійти до робочого ритму з самого ранку буде нелегко. Почніть із легкої роботи, приємних…

1 годину ago

На Дніпропетровщині чоловік продавав боєприпаси посеред вулиці

За збут боєприпасів криворізькі поліцейські затримали 43-річного чоловіка. Гранати, корпуси від них, запали та патрони…

1 годину ago