Само собою, для приготування цієї страви вам знадобиться один невеликий гарбуз (близько 700 г). Також у списку інгредієнтів є пармезан. Ви можете додати будь-який інший твердий ароматний сир.
Інгредієнти
Гарбуз 1 шт., Булгур 200 г, Вода 0,5 л, Сіль за смаком, Оливкова олія 30 мл, Пармезан 50 г, Грецькі горіхи 50 г.
Приготування
1. Невеликий гарбуз розріжте на 4 частини. Видаліть насіння. Покладіть шматки гарбуза у форму, вистелену пергаментом, та запікайте при температурі 175 °C 1 годину.
2. Запечений до м’якості гарбуз очистіть від шкірки. М’якоть викладіть в чашу блендера і перебийте до стану пюре.
3. Розігрійте на сковороді оливкову олію. Пересипте туди булгур, додайте сіль, налийте 400 мл води. Накрийте кришкою сковороду. Доведіть булгур до кипіння та готуйте на середньому вогні близько 7 хвилин.
4. Додайте до булгуру 200 г гарбузового пюре та 100 мл води. Готуйте кашу ще 7 хвилин. Наприкінці посипте її тертим пармезаном і перемішайте. Дайте каші настоятися 5 хвилин.
Страва готова! Подавайте кашу до столу теплою, прикрасивши гарбузовим або будь-яким іншим насінням. Впевнені, вам сподобається додавати до неї волоські горіхи, попередньо підсушені на сковороді. Тоді текстура страви виходить контрастнішою. Пробуйте!
До Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» місцеві органи влади, учнівська молодь та громадяни об’єдналися…
Поліція Синельниківського району вилучила у місцевого жителя збою та набої до неї. Під час обшуку…
Посадовець однієї з військових частин Дніпропетровської області залучив до злочинної схеми двох військовослужбовців. Їх включили…
Бізнесу спростили процедуру подачі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам охорони праці. Замість звернення до центрів…
На базі Центру життєстійкості «Місце сили. Кам’янське» проводяться заняття з питань громадської безпеки. Одними з…
Історична драма "Бліц" режисера Стіва Макквіна розповідає про пригоди хлопчика, який вирішив знайти свою матір…