У Кам’янському “Чорний квадрат” покаже пікантну виставу

24 вересня, о 18:00, на Новій сцені Театру ім. Лесі Українки м. Кам’янське мешканці міста та його гості зможуть подивитись виставу “Інтим не пропонувати” від Театру “Чорний квадрат”.

“Інтим не пропонувати” – це найгостріша комедія людських відносин, де тема сексу використовується як фон, щоб досліджувати людські емоції через довіру і вразливість. Це – гумористичний і чесний погляд на складність сучасних повсякденних особистих відносин.

Ця вистава не тільки змусить глядачів сміятись, але й спробувати дати відповідь для себе на наступні питання: “Що краще – нахабність, чи наполегливість, вихованість чи грубий життєвий досвід, кохання чи холодний розрахунок?”

А ще присутні зрозуміють, що інколи, аби потрапити в майбутнє, потрібно згадати, що вам довелося пережити у минулому. Можливо там було щось таке, що допоможе знайти своє справжнє щастя.

У виставі глядачі побачать Ірину Гатун у ролі Єви Григоріївни та Олександра Розвякова у ролі Валери (він же Володя). Проте на сцені буде ще й третій персонаж – алкоголь. Утрьох вони утворюють класичний любовний трикутник. Хто з ким залишиться глядачі дізнаються лише у фіналі цієї непередбачуваної історії відносин двох абсолютно полярних особистостей.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *