Громади Дніпропетровщини отримали чергову партію шкільних автобусів

Заклади освіти регіону отримали ще 8 шкільних автобусів. Вони рушили до Божедарівської, Софіївської, Богданівської, Юрʼївської, Миколаївської, Новоолександрівської та Троїцької громад. Цей транспорт придбали державним та місцевим коштом, повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«85% наших шкіл, гімназій та ліцеїв вийшли на змішану форму навчання. Новий транспорт потрібен, аби підвозити дітей. Тих, які мешкають у найвіддаленіших населених пунктах. Тому передали закладам освіти ще 8 новеньких автобусів. З ними дорога учнів буде комфортною. Це важливо для нас», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Транспорт українського виробництва. В салоні зручні крісла та паски безпеки. Директорка одного з ліцеїв Троїцької громади Ірина розповідає – давно мріяли про такий.

«З 160 учнів підвозимо 110. Тому це дуже крутий подарунок для нашого ліцею. Вдячні за таку своєчасну допомогу», – додала очільниця навчального закладу.

Софіївська громада сьогодні отримала два автобуси. Там навчається майже 800 дітей.

«До ліцею привозять учнів з 8 сіл. Тому одна машина забиратиме з трьох населених пунктів, інша охопить ще два. За день зможемо доставити до двохсот дітей», – ділиться директорка закладу освіти РИММА.

Загалом цьогоріч автопарк шкіл, гімназій та ліцеїв поповнили на 28 одиниць.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *