Ми пропонуємо найкращий рецепти першої страви, яку зможе приготувати навіть господиня-початківець.
Інгредієнти:
або
Приготування:
1. Перловку перебрати, промити, залити холодною водою і варити 10 хвилин. Моркву і цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити до готовності.
2. Огірки нарізати кубиками, залити м’ясним бульйоном, варити 40 хвилин. Всипати перлову крупу разом із водою, в якій вона варилася, додати нарізану картоплю і варити ще 10 хвилин.
3. Додати пасеровані овочі, варити до готовності. Наприкінці влити огірковий розсіл, посолити і довести до кипіння. Перед подачею додати сметану та дрібно нарізаний кріп.
Суп холодник за різними даними з'явився приблизно у 18 столітті на території східної Європи. Його…
Управління культури Кам’янської міської ради оголосило прийом документів на здобуття щорічної міської премії у галузі…
Відомі українські артисти Дмитро Монатік та гурт KAZKA презентували сьогодні, 11 червня, відеороботу на пісню…
Під час грози особливо небезпечно стояти під одинокими деревами, адже саме вони часто слугують провідниками…
Аварія сталася 3 червня на лівому березі Кам'янського, на перехресті проспектів Нескорених та Героїв АТО.…
18 липня, в день закриття 45-го театрального сезону, Театр ім. Лесі Українки презентує виставу «ШАЛЕНЕ…