Ми пропонуємо найкращий рецепти першої страви, яку зможе приготувати навіть господиня-початківець.
Інгредієнти:
або
Приготування:
1. Перловку перебрати, промити, залити холодною водою і варити 10 хвилин. Моркву і цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити до готовності.
2. Огірки нарізати кубиками, залити м’ясним бульйоном, варити 40 хвилин. Всипати перлову крупу разом із водою, в якій вона варилася, додати нарізану картоплю і варити ще 10 хвилин.
3. Додати пасеровані овочі, варити до готовності. Наприкінці влити огірковий розсіл, посолити і довести до кипіння. Перед подачею додати сметану та дрібно нарізаний кріп.
Вестерн «До кінця світу» зняв актор Віґґо Мортенсен за власним сценарієм, а також зіграв в ньому одну…
Протягом тижня поліцейські служби освітньої безпеки повернули до школи трьох учнів, які не відвідували заняття…
Молодь Метінвесту – це ефективність на виробництві і відповідальність на гуманітарній ниві. Днями активісти молодіжної…
Заливна шарлотка готується так просто, що у багатьох кулінарів стає улюбленим рецептом. Потрібно лише збити…
19 вересня міський голова Андрій Білоусов зустрівся з військовим із Кам’янського Олександром, який служить в…
Ввечері 18 вересня на вулиці Яскрава Індустріального району Дніпра, горіла неексплуатуєма прибудова до будівлі. Вогонь…