Ми пропонуємо найкращий рецепти першої страви, яку зможе приготувати навіть господиня-початківець.
Інгредієнти:
або
Приготування:
1. Перловку перебрати, промити, залити холодною водою і варити 10 хвилин. Моркву і цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити до готовності.
2. Огірки нарізати кубиками, залити м’ясним бульйоном, варити 40 хвилин. Всипати перлову крупу разом із водою, в якій вона варилася, додати нарізану картоплю і варити ще 10 хвилин.
3. Додати пасеровані овочі, варити до готовності. Наприкінці влити огірковий розсіл, посолити і довести до кипіння. Перед подачею додати сметану та дрібно нарізаний кріп.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом із Президентом федерації стрільби області та генеральним…
Правоохоронці встановили, що 40-річний житель Вільногірська, перебуваючи в гостях у знайомого, викрав його майно, а…
До Дня української писемності та мови ГО «Молода Бджола» разом з Молодіжною радою запрошують учнів…
Про чергову допомогу військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "Від себе особисто, а також від громадської…
14 жовтня в управлінні культури міста Кам’янське відбулося засідання конкурсної комісії, присвячене підбиттю підсумків міського…
У Театрі ім. Лесі Українки 14 жовтня розпочали роботу над новим дуже цікавим проєктом –…