Ми пропонуємо найкращий рецепти першої страви, яку зможе приготувати навіть господиня-початківець.
Інгредієнти:
або
Приготування:
1. Перловку перебрати, промити, залити холодною водою і варити 10 хвилин. Моркву і цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити до готовності.
2. Огірки нарізати кубиками, залити м’ясним бульйоном, варити 40 хвилин. Всипати перлову крупу разом із водою, в якій вона варилася, додати нарізану картоплю і варити ще 10 хвилин.
3. Додати пасеровані овочі, варити до готовності. Наприкінці влити огірковий розсіл, посолити і довести до кипіння. Перед подачею додати сметану та дрібно нарізаний кріп.
Про плідну зустріч із прдставниками благодійного фонду повідомив мер Андрій Білоусов. "Підписали Меморандум про співпрацю…
Про епідемічну ситуацію на Дніпропетровщині доповів голова обласної ради Микола Лукашук. "Захворюваність на ГРВІ в…
У Кам’янському вихідними відбулися чергові матчі чемпіонату міста з футзалу сезону 2025-2026 серед виробничих підприємств…
Унаслідок російського ракетного удару по Дніпру 1 грудня загинуло четверо людей. Про це повідомила Державна…
В місті налічуються десятки тисяч гаражів та металевих споруд, які розташовані на міській землі. Згідно…
Влітку Іван Люленов та Артем Домницький випустили спільний трек ШОВКОВИЦЯ, який завдяки простому звучанню став…