Неперевершена Демі Мур у горорі-трилері “Субстанція” (відео)

В український прокат скоро виходить фільм режисерки Каролі Фаржа «Субстанція» (The Substance). У стрічці розкажуть про фантастичний препарат, який створює молоду версію людини. 

Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 31 жовтня 2024 року.

За сюжетом Елізабет Спаркл (Демі Мур), суперзірка та володарка премії “Оскар”, веде неймовірно популярне фітнес-шоу, аж допоки продюсер не вирішує, що настав час для передчасної “пенсії”. І тоді в житті Елізабет з’являється “Субстанція” — загадковий препарат для реплікації клітин, що тимчасово створює молодшу й кращу версію людини. Так народжується прекрасна Сью (Маргарет Кволлі), і наслідки існування двох жінок з однією свідомістю стають напрочуд непередбачуваними…

“Субстанція” отримала приз Канн за найкращий сценарій та була напрочуд тепло прийнята першими глядачами, пресою та конкурсним журі, отримавши 13-хвилинні овації після прем’єри. Наразі горор-трилер утримує 93%-й рейтинг на Rotten Tomatoes.

Фільм ознаменував собою кінематографічний камбек для легендарної акторки Демі Мур (“Привид”, “Непристойна пропозиція”, “Стриптиз”, “Солдат Джейн”, “Янголи Чарлі: повний вперед, “Сімейка Джонсів”, “Розваги дорослих дівчат”) та новим проривом для Маргарет Кволлі, відомою за ролями у “Бідолашних створіннях”, “Одного разу в Голлівуді”, “Покоївці”. Також у картині Каролі Фаржа ключову роль зіграв Денніс Квейд (“G.I.Joe: Атака кобри”, “Життя і мета собаки”, “Замкнене коло”), який в останній момент перед стартом зйомок замінив свого друга Рея Ліотту, що помер у травні 2022-го.

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *