Кам’янське долучиться до Всесвітнього дня прибирання

20 вересня Кам’янське, як і вся Україна, традиційно долучиться до всесвітнього дня прибирання. Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання громадян, обʼєднання зусиль заради екологічного майбутнього. 

Акція проходить за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!».

13 вересня відбулася нарада за участі директорів департаментів та начальників управлінь міської ради, директорів комунальних підприємств та установ міста.

На нараді було зазначено, що як і більшість регіонів, з дотриманням норм безпеки та обмежень воєнного часу, Кам’янське приєднається до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

Заходи будуть проводитись у форматі індивідуальних та сімейних толок, колективних прибирань на територіях установ і організацій, прибирання території міста та прибирання стихійних сміттєзвалищ.

Також пропонується провести й цифрове прибирання (онлайн): видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів тощо.

Департамент екології та природних ресурсів міської ради закликає містян, підприємства та організації різних форм власності 20 вересня (протягом дня) долучитися до цієї глобальної ініціативи таким чином зробивши свій внесок в екологічне майбутнє.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *