Кам’янські спортсмени стали призерами чемпіонату Європи з кіокушин-кан карате

7 та 8 вересня в Румунії пройшов Чемпіонат Європи з кіокушин-кан карате OPEN KYOKUSHIN-KAN EUROPEAN CHAMPIONSHIP в розділах “ката” та “куміте”.

Як розповіли в Кам’янській федерації кіокушин-кан карате, чемпіонат проходив у відкритому форматі. У змаганнях взяли участь більше 400 каратистів з 25-ти країн світу та різних версій кіокушин карате. Команда з України взяла участь у змаганнях в кількості 65 осіб. За результатами виступу Румунія посіла 1 місце, Болгарія – 2, Казахстан – 3, Україна – 4 та Японія – 5 місце.

Призерами також стали спортсмени Кам’янського. Троє представників Кам’янської федерації кіокушин-кан карате здобули нагороди в розділі “куміте”- поєдинки за правилами повного контакту. Вони успішно пройшли відбіркові двобої та взяли участь у фінальних поєдинках.

Так, Катерина Неклеса зайняла 2-ге місце в категорії 18+ без захисту, Яся Бреславець посіла 3-тє місце (тренер Євген Колішевський), Данііл Яровий – також 3-тє місце (тренер Руслан Наконечний).

Кам'янські спортсмени стали призерами чемпіонату Європи з кіокушин-кан карате Кам'янські спортсмени стали призерами чемпіонату Європи з кіокушин-кан карате

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *