Categories: Культура

Популярний український гурт “Антитіла” приїде з концертом до Кам’янського

Популярний український гурт “АНТИТІЛА”, на чолі з фронтменом Тарасом Тополею, цього року повертається на велику сцену з масштабним всеукраїнським туром. Це стане їхнім першим туром із 2019 року, який охопить 43 міста країни.

Гурт виступить з новою програмою восени 2024 року, серед яких і Кам’янське, де концерт відбудеться 26 жовтня у ПК “Хімік”. Початок о 19:00.

Центральною подією туру стане презентація нового альбому “MLNL”, який музиканти планують виконати в усіх містах, де відбудуться концерти.

“Чим для тебе є музика гурту АНТИТІЛА? Яка твоя улюблена пісня? Коли у твоє життя прийшла наша музика? І яке місто найбільше чекає на наш концерт? Питань, на які ми хочемо почути твою відповідь у коментарях є багато, а унікальний всеукраїнський тур гурту АНТИТІЛА — один. Один на пʼять років!”, — звернулися

Проте, шанувальники зможуть насолодитися не тільки новим матеріалом, а й улюбленими хітами з попередніх альбомів. Такі пісні, як “Лови момент”, “Вірила”, “TDME”, давно стали символами сучасної української музики, а співпраця з Едом Шираном на пісні “2Step feat Ed Sheeran” додала гурту ще більше міжнародної популярності.

Особливої уваги заслуговує трек “Фортеця Бахмут”, який вже став відомим завдяки своєму потужному емоційному змісту. Цей твір, присвячений незламності українців, став своєрідним гімном героїчної боротьби нашої країни.

Для шанувальників музики гурт підготував ще один сюрприз — на концерті вперше буде виконана абсолютно нова пісня, яка ще не звучала наживо.

Гурт не виступав з великими концертами в Україні з 2019 року, тому цей тур особливо важливий для музикантів і їхніх шанувальників. Як зазначають самі артисти, це буде зустріч “своїх зі своїми”. За час вимушеної перерви, гурт не тільки працював над новими проєктами, але й активно підтримував країну на культурному та волонтерському фронті.

Фанати з Кам’янського, які вже неодноразово зустрічали гурт на сцені, з нетерпінням чекають на концерт. Тож ПК “Хімік” стане місцем, де 26 жовтня прозвучать нові та добре відомі пісні, які об’єднують українців.

Тому не пропустіть шанс стати частиною цієї  події — зустрічайте “АНТИТІЛА” у Кам’янському!

Margaret

Recent Posts

На Дніпропетровщині фура зіткнулася з маршруткою: багато постраждалих

На трасі Павлоград – Дніпро маршрутка зіткнулася з фурою. Постраждало семеро людей.  Про це повідомляє Відкритий з…

13 хв. ago

У Дніпрі в ДТП потрапив мотоцикл із «липовим» номерним знаком

20 вересня у Шевченківському районі Дніпра сталася ДТП - зіткнулися автомобіль Honda та мотоцикл BMW.…

44 хв. ago

На Дніпропетровщині спалахнув гараж

Вночі, 222 вересня, о 00:26,  на вулиці Григорія Шияна у Павлограді, виникла пожежа. По прибуттю до…

1 годину ago

Кам’янські бійці вибороли золоті медалі на чемпіонаті світу в Чехії

З 19 по 23 вересня в чеському місті Хомутов проходить чемпіонат світу з козацького двобою.…

1 годину ago

Ворожі атаки на Дніпропетровщині: 4-річна дитина знаходиться в тяжкому стані

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ввечері та вночі Нікопольщина переживала російські атаки. Залп…

1 годину ago

Ворог вдарив дроном-камікадзе по авто у Нікополі: загинули молода жінка та дитини

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Загинули 12-річна дівчинка і жінка 25 років. Поранені…

2 години ago