На залізночному вокзалі Кам’янського пограбували чоловіка

21 вересня на залізничному вокзалі у Кам’янському незнайомець звернувся до перехожого з проханням скористуватися його телефоном та, почувши відмову, – вихопив з руки потерпілого гаджет і втік. Чоловік намагався наздогнати зловмисника, однак він скрився у натовпі.

Поліцейські відділення поліції № 2 Кам’янського районного управління поліції затримали зловмисника впродовж тридцяти хвилин. Грабіжником виявився 24-річний місцевий житель. У нього вилучили речовий доказ – мобільний телефон.

Правоохоронці Павлоградського районного відділу поліції та відділення поліції №5 Криворізького районного управління поліції затримали 23 та 35-річного магазинних грабіжників, які заволоділи товаром з вітрин торгівельних точок.

Слідчими за погодженням із Криворізькою північною окружною, Кам’янською окружною й Павлоградською окружною прокуратурою повідомлено фігурантам про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що в умовах воєнного стану за скоєння грабежу, крадіжки, розбою чи вимагання передбачені максимальні покарання.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *