На Дніпропетровщині серійний крадій “обчищав” авто у комендантську годину

За серію крадіжок з автомобілів поліцейські Новомосковська затримали чоловіка.

У комендантську годину зловмисник знімав колеса й розбивав шибки авто, після чого з салону викрадав майно автовласників. Не зупинило зловмисника навіть авто військового – звідти він викрав амуніцію.

На початку року до поліції надійшли повідомлення про крадіжки з автівок, припаркованих біля будинків у різних частинах міста. Оперативники кримінальної поліції Новомосковського районного відділу поліції встановили особу крадія. Ним виявився 42-річний неодноразово судимий за майнові злочини містянин.

Наразі поліцією доведена причетність зловмисника у пошкодженні трьох автівок та викраденні робочих інструментів, коліс, військової амуніції та іншого майна. Викрадене поліцейські вилучили.

Слідчі за погодженням із Новомосковською окружною прокуратурою повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах в умовах воєнного або надзвичайного стану). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років. Наразі фігурант перебуває під вартою.

Поліція встановлює причетність затриманого до вчинення інших злочинів. Досудове розслідування триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *