Кам’янська ДЮФШ “Надія” – володар Кубка міста з футболу серед дітей

25 вересня на лівобережному стадіоні «Надія» пройшов фінал Кубка міста Кам’янське з футболу сезону 2024 серед дітей 2014 років народження та молодших, повідомляє kamyanske.com.ua

За звання найсильнішої дитячої команди змагалися ДЮФШ «Надія», тренера Івана Бєломицева та «Металург», Віктора Шевченка. У напруженій боротьбі сильнішими виявилася «Надія». Команда впевнено перемогла суперника з рахунком 3:1. Двічі за команду-переможця забив Вадим Невгамонний, один гол на рахунку Романа Кицанюка. У «Металурга» відзначився Тимур Чергинець.

Загалом Кубок міста з футболу проходив два дні, 24 та 25 вересня, змагалися 8 команд. Підопічні Івана Бєломицева виграли напередодні усі три матчі, колектив Віктора Шевченка дві гри виграв і одну зіграв унічию. За третє місце грали «Мрія», тренера Микити Ненашева та ДЮФШ «Надія», Миколи Голіка. Також стикові матчі за місця зіграли ДАФ «Дніпро», тренера Стаса Неклеси та «Юніор», Вадима Гринчака, ФК «Літас», Гліба Литюка та ДЮФШ «Надія-2», Івана Бєломицева.

За підсумками усіх зіграних матчів призерами та переможцями стали:

  • 3 місце – «Надія» Миколи Голіка
  • 2 місце – «Металург» Віктора Шевченка
  • 1 місце – «Надія» Івана Бєломицева

За участь у Кубку міста нагороди отримали команди «Літас», «Надія-2», «Юніор», «ДАФ Дніпро», «Мрія».

А найкращими гравцями стали: Тимофій Берлатий з команди «Мрія», Іларіон Баштаненко, команда «Надія» (М.Голік), Кирило Іванчик, гравець команди «Металург», Роман Кицанюк «Надія» (І.Бєломицев).

До речі, 21 вересня стартував чемпіонат Дніпропетровської області з футболу серед дитячих команд, де беруть участь і кам’янські футболісти, які вже мають перші перемоги.

Привітати учасників та переможців змагань завітав начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина.

– Шановні спортсмени, тренери, батьки, дуже приємно вас вітати на завершеному фіналі Кубку міста. А також з початком чемпіонату області, – сказав А.Івашина. – Вітаю переможців та призерів Кубку, а учасникам чемпіонату області бажаю перемог на змаганнях, щоб наші команди обов’язково були серед призерів. За дорученням міського голови Андрія Білоусова хочу вам доповісти, що на наступний, 2025 рік, на утримання наших спортивних майданчиків та стадіонів місто виділить необхідні кошти і наші поля будуть в належному вигляді, що дасть можливість тренуватися та змагатися в комфортних умовах.

Тренер переможців Іван Бєломицев зазначив, що задоволений успіхами команди, проте наголошує, що розслаблятися ще рано.

– Учасники команди молодці, грали на дуже високому рівні, – сказав тренер. – Вони прийшли на тренування ще зовсім маленькими, у 5-6 років, та завжди дуже відповідально готуються до кожних змагань. Та попри перемогу нам ще працювати і працювати.

Директор ДЮФШ «Надія» Едуард Коряк зазначив, що Кубок, організований федерацією футбола міста разом з управлінням молоді та спорту Кам’янського, пройшов на високому рівні, а спортсмени показали хороший рівень підготовки.

– Дуже приємно, що команди показали такі високі результати, – наголосив Е.Коряк. – Вдячний усім батькам, дітям та всім, хто долучився до проведення змагань. Це перший Кубок у цьому сезоні серед дітей. Звичайно, були команди більш підготовлені, були й новачки, яким ще важкувато протистояти більш сильному сопернику. Та попри все, всі спортсмени старалися. На дуже високому рівні проявили себе футболісти, які стали найкращими гравцями. Вони дійсно стали лідерами на полі. Гарно грають і дівчата, їх небагато, але вони не поступаються хлопцям, намагаються з ними конкурувати, хоча буває важкувато, бо хлопці і штовхаються і по нозі можуть вдарити. Але на полі всі рівні. Бажаю нашим футболістам подальших перемог!

Наразі наші юні спортсмени продовжують участь у чемпіонаті області, а також окрім футбольних баталій на відкритих стадіонах на них ще очікують турніри з футзалу сезону 2024-2025.

Олена

Recent Posts

Померла зірка фільмів “Гаррі Поттер” Меггі Сміт

Зірка фільмів "Гаррі Поттер", популярна англійська акторка Меггі Сміт померла. Знаменитості не стало сьогодні, 27 вересня. Меггі…

1 годину ago

У Кам’янському похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди

Вже на вихідних, 28 та 29 вересня, в Україні очікується різка зміна погоди. В західних областях опуститься…

1 годину ago

Тривають пошуки зниклих у Кривому Розі: з-під завалів дістали ще два тіла

У Кривому Розі 27 вересня триває рятувально-пошукова операція. Зранку ворог вдарив ракетою по управлінню поліції.…

2 години ago

Jerry Heil заспівала в дуеті з Юлією Саніною і підкорила Мережу (відео)

Українські співачки Jerry Heil та Юлія Саніна неочікувано заспівали в дуеті. Ідея створити композицію зародилася ще рік тому. Як…

2 години ago

Відомий волонтер, голова БО «Благодійний Фонд «Ми з Кам‘янського» приєднався до ПП «Бджола»

Про це активіст Валерій Пархомчук повідомив на своїй сторінці у соцмережах. "Вирішив приєднатися до команди…

2 години ago

На базі Центру життєстійкості Кам’янського пройшли заняття з громадської та екологічної безпеки

На базі центру життєстійкості "Місце сили. Кам'янське" у співпраці з поліцією, ДСНС та департаментом екології…

3 години ago