На базі Центру життєстійкості Кам’янського пройшли заняття з громадської та екологічної безпеки

На базі центру життєстійкості “Місце сили. Кам’янське” у співпраці з поліцією, ДСНС та департаментом екології та природних ресурсів КМР були реалізовані заходи, спрямовані на підвищення рівня обізнаності щодо громадської та екологічної безпеки.

Проведено 22 тренінги, у яких взяли участь понад 470 осіб, завдяки яким учасники отримали важливі знання та навички, які дозволять зберігати спокій і впевнено діяти у надзвичайних ситуаціях.

В умовах війни надзвичайні ситуації стають новою реальністю, яка вимагає від громади швидкої та злагодженої реакції. Учасники та учасниці тренінгів навчились важливим технікам, що допоможуть їм залишатися спокійними й підтримувати один одного під час кризи. Ці заходи показують, що лише об’єднавши зусилля, ми можемо забезпечити стабільність та стійкість громади перед будь-якими викликами.

Кожен мешканець та мешканка має знати, як діяти у випадку небезпеки, а також бути готовим/-ою допомогти оточуючим у складний час. Згуртоване суспільство потребує взаємодії всіх його представників – молоді, внутрішньо переміщених осіб, ветеранів, людей з інвалідністю та інших вразливих груп – із постачальниками послуг безпеки, такими як поліція, рятувальні служби та місцева влада.

Центр життєстійкості «Місце сили. Кам’янське» планує й надалі проводити подібні тренінги для громади. Це важливий крок у напрямку підвищення обізнаності щодо безпеки!

Захід відбувся в межах проєкту EU4Recovery за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *