Categories: Культура

У Кам’янському працівників бібліотек креативно привітали із професійним святом

Щорічно 30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Напередодні цієї дати, у п’ятницю 27 вересня, у Центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка за підтримки міського голови Андрія Білоусова та ГО «Бджола» відбувся тематичний святковий захід «Код бібліотеки – пароль до української спадщини».

Про це розповів місцевий сайт “Культура сьогодні”.

Відзначити своє свято бібліотекарі вирішили креативно і, залишивши зали Бібліотеки на Шевченка, розташувалися просто неба у тіні дерев у затишному внутрішньому дворику будинку, в якому вона розташована. Це додало заходу якоїсь легкості та зробило офіційний захід по справжньому теплим і родинним святом.

“Іменинників” від імені міського голови Андрія Білоусова та від себе особисто сердечно привітала секретар Кам`янської міської ради Наталія Володимирівна Ктітарова. Зокрема вона зазначила, що в наш непростий час бібліотеки залишаються осередком духовності, зібранням інтелектуальних та культурних цінностей нашого народу та куточком спокою для тих, хто був змушений покинути свої домівки через війну.

“У вас чудова професія і позитивна професія. Тому що книжка – це завжди відпочинок для душі. А ще ви поєднуєте дітей та дорослих, ви поєднуєте майстринь традиційних народних ремесел і сучасні технології, ви підтримуєте людей психологічно. Тож бажаю вам натхнення у ваші такій важливій роботі. Хай у вас в домівках завжди буде затишно і тепло, в серці панує Любов, а в душі – Віра! І скорішої Перемоги всім нам”, – сказала у привітальному слові Наталія Володимирівна.

А ще вона вручила працівникам бібліотеки подарунки від Громадського Об’єднання «Бджола»: проєктор, який потрібен бібліотеці для ефективної роботи, та Подарунковий сертифікат на відвідування бази риболовлі та сімейного відпочинку «Весела роща», щоб всі члени колективу змогли там весело і безтурботно відпочити та відзначити своє професійне свято у неформальній обстановці.

Привітала присутніх зі святом і заступник начальника Управління культури Кам`янської міської ради Наталія Анатоліївна Ілларіошина.

“Нехай ваша праця приносить вам радість, нехай люди, які приходять до бібліотеки йдуть з неї не тільки з книжками у руках, а й з теплотою у душі і у серці”, – підкреслила Наталія Анатоліївна.

Також вже традиційнопрацівники бібліотек міста отримали грамоти та солодкі подарунки, а всі присутні – музичні вітання від кращих музикантів і вокалістів міста.

А завершився цей захід святковим частуванням і неформальним спілкуванням працівників бібліотек та всіх тих, хто прийшов сьогодні привітати їх зі святом.

Олена

Recent Posts

Дніпропетровщина працює над розширенням співпраці з регіонами країн світу

В Дніпро ОВА пройшла чергова онлайн-зустріч з Генеральним консулом України у Г’юстоні Віталієм Тарасюком. На…

3 хв. ago

Дніпропетровщину накрила пилова буря

Сьогодні в Каспійській низовині станом на ранок спостерігається пилова буря і високе запилення повітря. Про…

18 хв. ago

Кам’янські гімнастки стали призерками всеукраїнського турніру

З 26 по 28 вересня в Одесі відбувся VII Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Кубок…

27 хв. ago

Кам’янське втратило захисника

Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоуосв. "25 вересня поблизу населеного пункту Кам’янське на Запоріжжі внаслідок ураження…

37 хв. ago

Рецепт дня: Квасоля по-бретонськи

Квасоля по-бретонськи - одна з найпопулярніших страв у сучасній польській кухні. Вона чимось нагадує класичну…

1 годину ago

Обмеження карткових переказів в Україні від 1 жовтня: який тепер ліміт

Національний банк України встановлює ліміт на переказів фізичних осіб "з картки на картку" (також відомі…

2 години ago